29/5 Ett år närmare myndig

Idag fyller jag 17, ingen ålder alls känns bara ovärt. Varför inte hoppa över det och fylla 18 istället ? Jaja om exakt ett år får jag göra vad jag vill, mohaha!

Vakna av min pappas sjöngsång (han överrösta mamma & emil) Kalle sov som en stock brevid. Fick lite smått och gott: Bok, mascara, värmeskyddande till håret och sånt. Av Kalle fick jag en jättefin adidashood fast den fick jag redan igår hihi. 

Senare kom mormor och käka mat och senare tomas för fika fick pengar och en volymtång hihi.

Nu sitter jag hos min ena bästa vän Sanna med min andra bästa vän Magdalena! myysigt. Ikväll ska vi festa hur?var?när? det vet vi inte men jag lovar jag vet imorgon!



Från när jag fyllde 16, mina bästa vänner & pojkvän fixa överraskningsfest. Gulligt ? Mja, sånna är dom! :D

28/5 Dear John

Ligger i sängen med en sovande pojkvän brevid mig.. Kollade precis klart på Dear John, fin & sorglig film så jag har bölat mig igenom filmen medan Kalle somnar det är lite så vi funkar..

Jag brukar faktiskt inte gråta till filmer och absolut inte om någon är i min närhet. Det är nog bara den här och Marly and Me jag gråtit på riktigt till resten har jag ju bara haft en megaklump i halsen så som lejonkungen, björnbröder med mera.

Marly and Me är faktiskt sorlig och tanken på att jag lipar över en hund som dör i en film som jag inte ens känner får mig att tänka på vad som händer när någon i min närhet kommer att gå bort, det gör inte att tårarna blir färre direkt.

Dear John var så himla mycket kärlek och all sjukdom fick mig att tänka på hur jävla orättvist allt är. En del får vara friska, lyckliga och rika, tycka att det är jobbigt att välja mat medan det finns människor som faktiskt inte får välja, de får inget över huvudtaget. Bosse visade bilder från hans resa till Tibet idag, fattiga människor som inte hade råd med någonting. De blev glada över en tom PET-flaska, vad är en sån värd för oss ? 1 kr och det är inte speciellt mycket i vår värld.

Sen ska vi inte prata om hur mycket jag har gråtit till OTH i mina dar..

Jag kan spåra hur mycket som helst men bäst att låta bli skulle jag tro, nu ska jag sova med min underbara pojkvän för att sedan vakna upp ett år äldre.


28/5 Basket


Tog Emil's basket linne hihi * Jeansshorts från Only * Armband från Killavd. H&M

Nu blir det snart skolan, sovmorgon till tio och har två lektioner borta. Hur gott som helst! Vakna och ser klarblå himmel lika bra att ta sommarkläder.. Sista fredagen innan sommarlovet ihi nu blir det frukost.

Det går bra nu kompis, det går bra nu.


27/5 crash and rise again


dagens outfit

Skolan var helt okej, slappa mig igenom lektionerna och på idrotten blev det golf haha jag var sämst men det var kul ändå =) Bosse ställde in Bransch och produktkunskap, jätteskönt men fick ändå sitta i skolan ett bra tag och plugga.

När jag kom hem var jag trött, grinig, arg, ledsen ah typ allt negativt man kan vara. Betedde mig som en barnunge lipa lite,sov,lipa lite till,sov tills typ vid åtta då jag kom fram till att jag åtminstonde kunde kolla simpsons och sluta upp med att tycka så synd om mig själv.

Nu har jag laddat upp bilder från den gågna veckan och börjar bli lite trött igen så kanske dags att sova, har sovmorgon imorgon med börjar inte förrän 10 wiiho!

Längtar tills imorgon då kommer Kalleponken hit för första gången på år och dar, vi ska mysa, äta god mat osv. Kan ju inte säga annat än att jag gillar honom hur mycket som helst ♥!

Och på lördag fyller jag år!  yeah


27/5 bildregn


Min lilla pepparkaka kom hem i fredags, han är då inte brun enligt honom själv. Mitt smygfotande bevisar ju allt!

Knalla självklart till PA:s för en mjuklglass, lär bli min lunch i sommar haha! guud så gott

Kalleponken kan sin grej må jag säga..


På kvällen blev det lite fest


  
Det slutade med singstar hos Sanna för min del, sjöng för fulla muggar


Den goda söndagsmiddagen


friluftsdag i tisdags med fika hos Sophie, är vi tjocka ?? nej då!


jag och sophie skulle plugga? kolla inte ens på papprena..



 

Först inhandla glass&chips, sen komma på att vi inte käkat något då blir det pizza!


Den "lilla" toalettrullen...



Hon är la för söt!


26/5 nya tag för 511 gången

Nu ska jag läsa på engelskan och fixa marknadsföringen innan helgen sen efter har vi ingenting kvar, ingenting. Osch vad gott det låter dock är det en lite för lång väg dit för detta pallar jag verkligen inte. Så himla tråkigt men nu kan jag alla 90 glosor i alla fall, bara 130 verb-former och all grammatik kvar.
Bilder från veckan kommer imorgon, har en del på lager om man säger så..

27/5 inte fel alls..

Igår var det friluftsdag, cyklade då med mina godingar till Sophie. Fika och hade det gott där, prata på om allt mellan himmel och jord och plötsligt var klockan så mycket att Rebecca & Jessica åkte hem. Så tänkte jag att jag borde nog åka snart också men så blev inte fallet, Sophies kompis Sofia kom och när hon dratt kom vi på att vi kunde plugga tillsammans. För det gjorde vi ju också...nä!

Vid sju så kom vi på att jag kunde sova hos Sophie och så blev fallet, vi käka mer än jag gjort på en vecka och gick halva stan för att få den billiga, goda glassen på Willys.

Somna vid typ ett och vakna nu för en liten stund sen.. Sophie åkte iväg på hälsosamtal och jag sitter här och försöker uppdatera mig lite om omvärlden.

Bara en enda lektion idag vid halv ett och sen har ja också hälsosamtal men sen blir det hem och plugga för hela slanten, ruuligt..


25/5 sophius

Ja lever oh ja möser me min sophä, cheps, pezza oh cöla.



Jag ber att få återkomma =)


23/5 GRILL


Blev tidig hemfärd från Kalle, var inte riktigt meningen men så blev det. Första jag tänkte när jag kom hem var ut och steka, 2 timmar senare har jag nu gått ut. Bättre sent än aldrig..

Men det är så himla tråkigt att sola bara ligga och vänta på att tiden ska gå om man har tur somnar man men det gör jag ju såklart inte. Äsch datorn är en allt för bra uppfinning tyvärr så solar man ju bara ryggen då men.

Min bästa solplats är borta också! studsmattan är inte uppe =( så nu ligger jag här med krypena på gräset..

Ikväll vankas det grillat kött, pommes och sallad, gott så in i den! Funderar på att dra med far så jag kan övningsköra så jag gjort någon nytta idag också.

Saknar Sanna och Magdalena! buhu

 


23/5 yesterday is history

Igår var jag då med Kalle, han berätta om resan, vi gick och käka pizza och köpte glass. Hur skönt som helst att han är hemma =)
Sen på kvällen blev det lite fest men sen skulle ju alla dra vidare så medan Kalle och alla de andra drog till terrassen, plantis osv. drog jag till Sanna där jag stannade ett tag eftersom jag bara är 17 om 6 dagar 8)
Hos Sanna blev det singstar, känner att filmen på min kamera talar om att jag inte vart helt nykter under tiden och om jag tänker efter så sa jag & gjorde jag en hel del som man tänker nu " vad fan höll jag på med ? " Men det är väl bara att bjuda på.
Nu har jag varit vaken i typ 1 ½ timme men min pepparkaka till pojkvän sover som en stock och är brun som få fastän han inte tycker det själv, undra vad jag är om han inte är brun =/
Ne nu ska jag krypa ner hos honom och se om han vaknar till liv någon gång!

22/5 Lördag

Dagen börjar bra klockan halv 5 får damphunden ryck och skäller så in i den, kikar på mobilen och ser att Kalleponken är hemma och uppernbarligen lever. Somnar om och vaknar till & från tills klockan är halv 9. Halv 9 på en lördag, sjukt men sant..

Nu sitter jag i solen, ah solen den har hittat hit nu men inte klar blå himmel men man får inte begära för mycket.
Borde plugga som en jävla dåre men känner att det får vänta till måndag. Ska spendera dagen med min pudding istället, han vill festa ?! Inget mig emot men det är vad han gjort i en vecka trodde han var lite trött på't men inte då.

Nu ska jag hämta bikinin, premiär för säsongen. Ska försöka få lite färg innan jag drar in till Kalle, vill ju
inte framstå som en albino.


21/5 Cool Casper, kung louie & puh

Det är hans namn seriöst, står på stamtavlan och allt haha. Utställningsnamn men inte någon utställningshund.. illa.




21/5 nationella osv.

Började dagen med matte nationella, kändes betydligt mycket bättre än förra gången men man vet ju aldrig kanske gick riktigt dåligt.. I alla fall slapp företagsekonomin & datakunskapen så drog och klippte mig, vet inte om jag är nöjd eller inte.. blev ju så kort igen =(  Hade ju kunnat ta kort och visa men nu har regnet förstört och jag  ser ut som jag vet inte vad..

Annars har dagen varit seg, ont i huvudet förklaringen kom strax efter åska igen.. jaja sen blev det powernapa sig igenom åskan. Vaknar, städa huset lite för att få något gjort och nu ligger jag här död igen..

Vet inte vad alla gör idag ? Börja precis prata med Magdaletion på msn, tur att någon lever ialla fall..

Resultatet av en halvtimme på stan själv & 50 % på smycken på Kapphal:


21/5 Pacman

Google firar att Pacman fyller 30 år, fastna totalt och glömde av vad jag skulle söka efter säkert suttit i en halvtimme nu.. går det bra ? nää haha
www.google.se


21/5 Joshua Radin


20/5 Latheten själv här..

Skolan gick segt, det var regnigt och jävligt. Översvämning i tunneln så illa var det haha.. Så nu är jag helt slut igen, kan bero på att jag blev väckt av naturens under istället för min skrikande väckarklocka idag med. Åskan mullra vid halv 5, 5 sen blev det ju inte mycket sova av..

Nu ska jag ta en powernap, åskan är igång igen så bäst att låta datorn gå på sitt batteri som snart är slut. Tur det så jag kan itu med lite "viktiga" saker, vad det nu kan vara..

Borde plugga som vanligt men vi får se, Emil sliter som ett djur med att klippa gräset och jag, ja jag kollar på genom fönstret :D

Ne usch vad lat jag är, nu: powerinapi sen: ta tag i det mesta! ( då lär ju gräset vara färdigklippt, hihi )


20/5 20 månader ♥

Vecka 20, 20 maj, 2010 har jag och världens finaste kille varit tillsammans i hela 20 månader.


Matfestivalen 2008


Haha, detta kan ju inte sluta bra..


Såklart att det inte gjorde, såg inget på 20 minuter haha


Min första fisk *STOOOLT*


Nästan två år sedan.. ser så himla små ut ;o


yeess..


1-årsdagen med helg i Jönköping






mmmhmm

samma sjukdom ? tror det..


haha

Jag älskar honom♥
Saknar honom absolut inte mer nu när jag kollat på en miljard bilder, men han kommer ju hem snart :)

19/5 späckad dag

Skola
Matte, ööööh nada! :D
Håltimma, fixa Power point och prata med Söt-Sophie och Söt-Becca
Estet, Analysera och sikta på goda betyg!
Thorells, kolla syn och så så jag äntligen kan fixa mitt körtillstånd (efter ett halvår ? )
Pa:s, Möte inför sommarjobbet, guu va bra det kommer bli!
Träffa Marit & Matilda, käka tacos med dem och kollade hur de hade haft det i turkiet.. mysigt så =)
Hem, duscha, övningsköra, blogg, dö och sova

I ärlighetens namn så är det sant.. jag dör av trötthet. Men först någon eller några bilder!


<
Brother, stenhård precis som jag..

Med den här bilden vill vi bara säga att tro det eller ej Jessica men du är alltid med oss fast du inte har bild med oss!


<3


18/5 lite för bra för att vara sant..

Efter skolan gick jag med Sanna hem för att plugga, ah men det säger man ju att man ska göra och sen sitter man vid datorn, kollar TV och snackar massa skit ändå men nej. Vi plugga faktiskt från klockan 3 till klockan halv 9, fast inte helt som tysta möss men vi jobba på riktigt bra ändå och åt massa chokladbollar, bullar och lite kladdkaka för att hålla uppe energin för den skänks ju inte från ovan direkt..

Blev klar med textningen i marknadsföring, öva en gång på alla övningar på engelskaskivan, rita klart ett skyltfönster i marknadsföringen och hann skriva in alla glosor.  Fan vad bra jag är!
Och ute i god tid, texningen ska vara inne på måndag, engelska provet är om 10 dagar och inlämningen 2 juni.

Och nu när jag skrytit klart om vilket underbarn jag är som kan plugga för en gångs skull så har jag inte så mycket att säga, kom nyss hem och tog ungkarlsmaten nummer 1: Billys panpizza, flööötigt och gott.

Skulle kunna säga att jag saknar Kalleponken med men det vore ju lite tjatigt så det säger jag inte ( fast jag gör det hihi )

NU: bingen!



18/5 OTH



Höll ju tal på svenskan idag, om... One Tree Hill. Jag sa väl inte så mycket men hur ska man förklara något utan att berätta hela innehållet ? Då hade jag stått där i mer än fem minuter vill jag lova, jösses vilken bra serie det är! Inte kollat det på evigheters evigheter, måste kirra säsong sju.. hur det nu ska gå till, mohaha 8) Kanske på samma sätt som Jessica fixade Dear John. Haha lite kul faktiskt..


18/5 Tiisdag


Klockan stod på halv 7, jag snooza till 7, mamma kommer in och säger att hon kan kirra frukosten jag sover till 10 över. Solen lyste just under den tiden jag tog på mig så det blev korta baggyjeans och endast tröja som jacka.
Men när jag sen gick ut så hade den ju självklart gått i moln och det var inte alls lika fint väder som jag trodde att det var, men helt okej varmt. Kanske var någon som lyssna på mig igår och gav mig i alla fall 10 minuter sol?

Aja nu sitter jag i skolan, börjar inte förrän prick 10 så är ett tag kvar, ska hålla tal och grejer på svenskan idag. Förberedd? Nä, inte alls.. Kommer det att gå bra? tveksamt men det återstår att se..


17/5 ♥



17/5 pancakes & plugg



Var trött som få när jag kom hem, den obekväma powernapen i bussen var inte till någon nytta och att man var trött redan vid sju igår kväll men inte somna förrän närmare halv tolv var ingen succé det heller.

Men vem tror ni inte står och gör väärldens godaste pannkakor när jag kommer om inte mamsen, det satt verkligen inte fel, så fick en liten sockerkick och klara av några timmar till men nu börjar det dala..

Borde plugga engelska och borde göra praktisk marknadsföring, men orkar jag ? nä! Skräll.. Så långt har jag kommit (bilden i mitten) vilket är skitkort.

Nationell i matte kan ju hoppa upp och ta sig, skitsvårt! Sen kan ju Kalleponken få för sig att komma hem och ha det bra här istället för jag saknar honom väldigt, väldigt mycket! Men nä han åker nog inte hem därifrån förrän han blir tvingad.

Klockan är 20.22 och jag säger go natt!

17/5 Solen är toppen...

.. men den är banne mig inte i Falköping, inte vad jag kan se i alla fall.
Den verkar ju vara överallt förutom just här då, vart man än läser på bloggar, tidningen osv. " 20 grader i skuggan", "NU KOMMER SOMMAR VÄDRET" jasså ?

Hur kan solen missa stora staden Falköping tro ?
Molnen och värmen gillar oss i alla fall..






 
Säm med Kalle, Sanna och Jenny förra sommaren i och för sig 24 juni men hade inte varit helt fel att ha det så nu! Trampbåten, värmen, det bra sällskapet, den liite för kalla sjön..

17/5 Heey eey kompiis








Jag behöver inte längre stå ensam och vänta på bussen tack vare dessa slemmiga varelser, skitsnällt att de tänker på mig och så. Det var två där idag men de har tydligen kallat dit the whole family för jag skymta en hel drös längre bort. De är väl framme imorgon eller så, kanske ska passa på och bjuda på lite salt & kanske vill de klippa sig också.

Nej det är äckligt, ungefär lika äckliga som de är. Uuusch!


16/5 studelistud

Pluggar på för fulla muggar men känns inte som det går framåt alls, gör det mesta för att undvika det. Håller på att skriva en butiksaktivitet till Praktisk marknadsföring och sen måste jag börja med engelskan som jag inte kan någonting av..

Men innan det får det nog bli en sväng till mormor & morfar för att umgås med dem lite och fika kanske.. aja vi får se =)


16/5 White Satisfaction











15/5 Spring' 10

Skulle kikat korpen med mina små gullungar imorses, men när vi vakna klockan 9 så vart det på tok för regnigt så vi sov lite till. När vi sen gick ut så var det varmt (!!!!) , det blåste men det var varmt.. Så nu är banne mig våren och snart sommaren här, underbart? Kan jag lova!

Gjorde väl inte någon alltför stor kraftansträngning på första halvan av dagen. Gick och köpte godis och koka nudlar, på tal om mat jag har nog inte käkat mer än det idag.. kom jag på nu haha ..

Hem, läsa veckorevyn, duscha bort gårdagen, övningsköra och det gick jättebra (!!!) och sedan hjälpa mamma att sy Sannas gardiner. Blev ju inte liite sugen på att kunna sy själv, tydligen har jag inte ärvt den delen av min mamma och inte kunskapen att laga mat heller, men i övrigt är jag en kopia har jag hört.. vilket jag inte hållet med om men ändå.

Och nu ligger jag här i min otroligt sköna säng, alldeless,alldeless ensam. Mer plats till mig men skulle inte varit fel att ha kalleponken att kramas med eller flickorna att trängas med..

Nu ska jag sluta  att skriva känns som det skulle kunna komma in på mycket ovärda saker, bilder från den lyckade gårdagen kommer imorgon, var så säker..


Sletna? NÄ!


14/5 planerna

Gick upp vid 10 idag efter att ha fått min skönhetssömn med min två bästisar brevid mig, åkte till Floby för att ta Gardasilspurtan och sen in till staden igen. Nu är Kalle påväg till Ayia Napa så honom lär jag ju inte se på en vecka eller mer kommer ju sakna honom en aning. Ikväll blir det party med de bästa brudarna, white satisfaction det kan nog inte bli annat än bra =) så så är läget pallar inte skriva mer och snart blir det ju en eldorado lunch hihi ♥


12/5 Önskelistan

Jag har sagt till mamma & pappa att om jag får pengar vet jag inte vad jag gör! Så himla tråkigt så nu har jag skrivit upp en rejäl önskelista och här är lite av sakerna.. Mamma har ju redan köpt blommiga leggings så hon har nog fattat grejen ;)

12/5 Paolo Roberto

Var precis på föreläsning med Paolo Roberto på gymmet, självklart väldigt bra men mycket hade jag hört förut eftersom han föreläste för oss i nian också.. Blev riktigt sugen på att träna samtidigt som jag är sugen på choklad? Hur det går ihop vet jag inte riktigt men tror jag ska ta en powernap nu och invänta min snygging, som är och fiskar? Jag pina mig själv för att gå till gymmet i detta vädret, hur man då frivilligt kan stå och fiska nu vet jag inte, jaja..

12/5 I väntan

I väntan på att Kalle ska vakna, mycket underhållande måste jag säga ;)

11/5 The dress


11/5 minifredag!

Kom precis hem och vad ser jag då om inte min klänning från Ellos & Thaimat, bra start på ledigheten må jag säga..

Beställde klänningen för längesedan men den hamnade bara 3 mil fel eller något, i Vartofta av alla ställen så pappsen var snäll och hämta den som tur var..


Nu: Thaimat
Sen: Testa klänningen och be till gudarna att den sitter bra!

11/5 en värd lektion



Nu är det lov, helg eller vad man nu ska kalla det.. Och inte nog med det jag hade bara en lektion idag och på den rita vi typ streck i en tidning, texta kan man ju också säga aja här är resultatet:



 Anette sa att hon övat i 4o år. Jag lär inte kunna innan döden, lovar!


11/5 soooovmoorgon!

Sitter i Sanna's lägenhet och käkar rester sen gårdagen till frukost, har en enda lektion idag och den börjar tjugo över tolv så jag kan chilla än så länge. Igår storstäda jag & Sanna hennes lägenhet, gjorde tacos och gjorde slingor i mitt hår igen.. Hur det blev kan jag inte uttala mig om än för har knappt kollat mig i spegeln sen håret var blött. Men jag hoppas det ser bra ut haha!

Kom i säng vid halv ett för mig är det ju inga problem, stackars Sanna som började 8 bara.. Hon är nog inte så pigg nu om man säger så..

Imorgon- söndag är vi då lediga känns inte helt fel måste jag säga.. onsdag & torsdag ska gå åt till att umgås med Kalleponken som kommer hem sent i natt från Stockholm och åker på fredag igen ,då lite längre.. till Ayia Napa och är där i en vecka så han lär man ju inte se så mycket av..

På Fredag blir det nog party med de bästa flickorna och lördag, söndag får jag se vad jag ägnar mig åt..

Ne nu blir det nog en glass till efterrätt och sen ska jag fixa mig!

9/5 mormor 82 år..


 


Var hos mormor & morfar nyss och fira mormor eftersom hon fyller 82 år imorgon, vad mycket man måste varit med om i den åldern.. Jag är 17 nu inte ens en fjärde del av vad hon är och jag tycker att jag upplevt mycket..

Nu ska jag övningsköra och träna lite =) !


9/5 söndag

Städat halv rummet och alla garderober, lite duktig är jag faktiskt! Men nu orkar jag inte mer så halva rummet får se förjävligt ut.. inte svårare än så.  Snart blir det mormor&morfar, käka tårta och sådär, mumma!

9/5 konfirmation





Alla konfirmeras utom Emil typ, jättetråkigt att han inte gör det.. kunde ju fått träffa släkten, käkat god mat osv. men ne han tar jägarexamen istället haha, skillnaden.

Känns som det inte var alls längesedan jag konfirmerades men är 2 år sedan nu!


8/5 Göransson's Sweet Seventeen













Den bilden på födelsedagsbarnet får avsluta det hela, jättebra kväll! Hoppas att Victor fick en lyckad födelsedag & fest men det tror jag nog =)
När jag satt och skrev in alla mina arbetstider fick jag smått panik över att det var mors dag imorgon.. inte köpt något! Men nu kolla jag igen och då står det DK framför i kalendern.. pjuu ! hinner köpa något fint innan det är dags i Sverige!

Ne nu ska jag däcka i min säng, trodde faktiskt att jag hade mer energi än såhär men skenet bedrar. Imorgon ska vi fira mormor som fyller år på måndag, mysigt mysigt!

Håller på att fixa bloggen men lite småpill kvar ;)


8/5 träsktroll

Kom hem lite efter tre idag, lite trött & grinig sådär. Vad kommer mamma med då om inte lite nya kläder till mig!
 
På önskelistan stod det ett par blommiga leggings och hon har då köpt exakt sådana jag vill ha plus två randiga tröjor. Shit vet inte när mamma våga sig på att köpa nya kläder till mig sist.. tror det sluta någonstans vid 12 årsåldern när hon kom hem med orange piké.. ah ni fattar.

Sen kommer mamma in och visar en tröja och frågar om den är min, det var en tunika som jag köpte för två år sedan som försvann efter första gången jag använt den, hon bara "råka" hitta den nu två år senare... Kanske inte ser mycket ut för världen men den är faktiskt ganska fin, svart vanlig tunika!

Har inte gjort så mycket som det var tänkt, gick ut med hunden i röda gummistövlar, mammas på tok förstora regnkappa och rosa paraply, såg ut som ett jävla träsktroll! Men då är det ju tur att man bor mitt ute i buschen...

Nu blir det grillat kött, potatisgratäng & jättegod sallad =) !






8/5 Summer = hard work, work

Var på möte på Pa:s igår, fick mitt schema inför sommaren. Det ser mycket lovande ut tycker jag =) Jobbar 9 veckor fast lite mer dagar på vissa veckor och färre på andra. 

Känns hur bra som helst för jag ville jobba mycket, det är sommarlov ändå och man får utnyttja de lediga dagarna så gott det går..

Åh önskar att skolan tar slut snart och att det kommer lite fint sommarväder! =)

8/5 @ sääni päni

Ligger och myser i Sanna's soffa, vi var och kika fotboll lite tidigare imorses men så himla kallt & regnigt så vi gick hem till henne istället och kollar VHS haha, hon har tydligen fått dille på barnfilmer nu när hon varit sjuk så vi kollade på Spirit nyss och nu blir det Svanprinsessan haha.

Gårdagen var nice, lagom och bra. Bilder kommer senare när jag är hemma =)





7/5 Friday

Blev klar ovanligt fort idag, gick upp direkt när klockan ringde halv 6 utan att ens tveka och sen fixa jag mig ovanligt snabbt..

Idag blir det först skolan då, sen träning och leta rätt på en morsdagpresent, vad det nu kan bli.. efter så går jag till Sanna och vi drar senare till Victor för att fira honom =)

Känner på mig att detta kommer bli en lugn & go helg, gott!

Grattis Victor lille, 17 år!


6/5 lite för trött för allt

Jag har suttit vid datorn nu ett tag och inte gjort något.. bara suttit här och kollat, är så himla trött!  Skolan gick bra men den tar på krafterna må jag säga!  Efter skolan gick jag till Kalle, var han där? Kom han? Nä, för han jobba över haha så där satt jag och gjorde hans frågor i Religion, lite intressant ändå =)  

Sen blev det bollpass på gymmet, lär ha fruktansvärd träningsvärk imorgon, känner den redan nu nästan haha..
Imorgon så är det ju skola först då sen träna och på kvällen tror jag att jag ska till Victor lille som blir 17. Måste ju firas men det får nog bli alkoholfritt för min del..

I helgen annars vet jag inte vad som händer, känns lite skönt! Hoppas att det blir bra i alla fall =)

Nu ska jag sova eller snart i alla fall..


4/5 powernap & träning

Sov i ungefär två timmar, tills Kalle ringde och väckte mig vilket var tur för annars hade jag väl sovit än... Men gud vad skönt det var! Så tog jag mig i kragen och ställde mig på vår dammiga obitrek som inte används allt för mycket.

Så nu har jag tränat, kollat halv 8 och duschat. Trött men lär ju inte somna innan 11, halv 12 eftersom jag sov förut. Jaja imorgon blir det skola med endast två lektioner, illgott!  Träna på håltimmen och Afro dans med Rebecca på kvällen förhoppningsvis.. hur det nu ska gå haha.

Råka trycka på någon länk för ett test om man var sockerberoende på Må Bra's hemsida. Skräll att jag är det.. Ne nu får det bli skärpning. Skulle kolla på deras tips, där stod det typ. Antingen trappar du ner eller så slutar du helt. Smart där för jag har ju inte kommit på det själv ?  Behöver bara lite motivation.
http://mabra.com/sockerguide-om-sotsug-beroende-och-andra-fallor/

Nu ska jag skriva ett inlägg för Karriär i Handeln och sen försöka sova så jag orkar med morgondagen också..

http://karriarihandeln.wordpress.com/


4/5 det är maj nu..

Börja dagen med lite härligt engelska nationella, det var svårt men  får hoppas på ett bra betyg i alla fall. Sen var det bara två lektioner kvar, långa var de i och för sig men det funka ändå. 

Efter skolan gick jag, Jessica och Rebecca för att fika. Käka en jättegod kebabbaguette men nu har jag jätteont i magen vet inte om det beror på den men känner för att gå och lägga mig och dö typ. Känner mig sjuk, saknar Kalle och det här vädret gör det ju inte bättre är ju helt sjukt. Varmt, kallt, snöigt, regningt,soligt osv. Det är ju maj nu ?

Nu blir det powernap..


4/5 Hey orange!


T-shirt- ONLY
Jeansshorts- Vero moda
Spetsleggings - Gekås
Stickad tröja - Vero moda
Halsduk - H&M
Jeansjacka - H&M

2/5 VALBORG










2/5 mmm candy for the ears

Sophie min goding till vän, hennes musiksmak är det inget fel på.. hon visa mig låten i fredags & jag har säkert lyssnat på den 100 gånger sen dess. Ingen partylåt kom vi fram till i fredags haha, den är bara goo. Kan inte sluta lyssna..

Youtube
http://www.youtube.com/watch?v=qwlK5b4KYfI

Spotify
Travie McCoy – Billionaire [feat. Bruno Mars] - Explicit Album Version


2/5 sundaY afternoon

Kom hem efter en helg hos Kalle vid 1 idag. Började med värsta långpromenaden med Casper, var tvungen för man kan ju inte sitta inne hela dagen i detta vädret...
 
Helgen har bestått av Valborgsfirande, en skövdetur & mys med världens bästa pojkvän.
Bilder från fredag kommer lite senare..

Som alltid på söndagar är jag som en död valross, borde plugga med mera. Men istället sitter jag här och degar.

Köpte den här kläningen nyss från Ellos, fick 50 % rabatt på CSN-kortet så passa på =)


Bara hoppas på att den är som jag tänkt mig, fanns i aprikos och vit men nä denna var finast =)

RSS 2.0