25/12

 

Om man kan bli bakis av julmat har jag blivit det, trött som en dåre och tröttare på mat än någonsin. Ändå ska det ätas i drivor.. Skulle ha en städardag men den har slutat upp i sängen med några avsnitt av one tree hill. Var längesedan jag hade en sådan här slappardag så ska nog fortsätta med det.


24/12 Julafton 2010













































24/12 God jul!

Ledsen kompisar men det är jag som är tomten, så dags att sluta tro.. Nu ska jag iväg och dela ut julklappar till sötmåns! ah de andra med kanske, får se hur snälla de varit!
God jul på er!♥

23/12 julmys


Det är städat, pyntat, bakat och lagat.. Lite småfix kvar imorgon bara sen blir det till att fira jul :)

Ska vara tomte imorgon med.. hur ska detta gå haha. Blir nog bra så länge mamma kommer hem!
Nu blir det strax sängen, är helt slut!

23/12 riktiga män

Pappa och Emil städar, jag gör apelsiner med nejlikor och knäck. Så det ska vara!

23/12 jul = stress

Jag råka jobba idag med, men bara till två. Sov hos Pernilla inatt och hon sa att jag prata om jobbet i sömnen haha, snart kommer sillen och julskinkan och äter upp mig!
Mamma sitter fast i Östersund och beräknas komma hem vid 8 imorgon så vi får väl räkna med klockan 2. Hon är den som brukar sköta och organisera allt. Jag får väl ta över rollen som husmor och köra.. åååh livet känns tungt.
Snart åker väl Werner&Werner på i cd-spelaren med, en av få traditioner. Trotts att de suger så kan jag inte låta bli att tycka att det är mysigt..
Nej nu ska jag städa, laga julskinka, ta in gran, pynta gran, slå in sista julklapparna och tvinga Emil hjälpa mig!

21/12 fina flickor

Här har inte bloggats mycket det senaste.. Praktik & jobb har tagit sin tid och sedan har jag bott på bortaplan där det inte funnits internet.

Men nu är jag hemma, borta bra men hemma bäst stämmer bättre än någonsin! Tacka gud för mina fina vänner och kusin som låtit mig sova där men att bo i resväskor är inte min grej.

Nu är det jullov, dagen blev en lektion, presskonferens och julavslutning. Efter detta åkte jag och mina fina flickor till Jul på Liseberg för att fira in jullovet..
Julkänslan kom liite men den är inte fult här. Hoppas på att jag får det på torsdag när gran, julbak och alla förberedelser är igång. För imorgon är det jobb 10-21, sen blir det jullov för ett tag :)



Bilder från kvällen får komma vid ett senare tillfälle men fick en liten julklapp av Julia och ett fint julkort från henne och Viktor! Så söta båda två hihi :) The med pepparkaks-smak, var ju tvungen att smaka direkt när jag kom hem och det var supergott! Tusen tack Julia!♥


Nu blir det sängen


RSS 2.0