29/4 möös

Har tagit ett bad för första gången på säkert ett år hemma, jäklar vad avslappnande det är. Tänkte pluggat lite när jag väl låg där men icke sa nicke, blev inget med det.

Nu har jag smällt i mig en macka med skagen & ägg med, kan inte bli bättre men engelska orden kan man ju undra hur det ska gå med dem. Säger som så: det märker vi!

Fick reda på lite prov idag. Matten som jag trodde skulle gå käpp rätt åt ni vet vad fick jag VG på ;o !
Svenska uppsatsen fick jag MVG- för, lite stolt faktiskt. Jag var ju knappt förberedd!
Och Företagsekonomin fick jag full pott på =)

Ne nu har jag skrytit klart, bara mormor som blir impad i vilket fall. Hon har till och med börjat ringa och fråga vad jag får på prov osv. så impad är hon!

Fick reda på att jag har skjuts till school imorgon, dvs +1 timmas sömn. Och starten på valborgskvällen är likaså kirrad.


29/4 apricot & coconut

- Planeringen inför Valborg går segt, inte så ovanligt vette tusan vad vi ska göra imorgon men det löser sig, hoppas jag..

- Idag är det endast 1 år och 1 månad tills jag är 18, med lite svår huvudräkning så är jag 17 om en månad. 17 =ingen ålder alls..

- Jag är så förbaskat sugen på att shoppa, skulle kunna dra nu och jag känner på mig att det skulle bli en hel del fynd.

- Jag köpte en tröja idag som jag inte vet om jag ska behålla eller ej, min aprikosfärgade sida har kommit mig alltför nära..

- Köpte en jättegod body butter med kokos, blev lite smittad när Julia hade en..

- Jag är jättetrött och orkar inte med några engelska glosor, packa eller fixa mitt rum..

- Datorn tar på tok för mycket tid från mig, skit också

- Saknar Mägi, Säni & Kalleponken, de gör mitt liv en smula bättre

- Det är otroligt mycket lättare att skriva såhär

- Jag borde ta tummen ur röven och ta tag i mitt liv exakt nu!


29/4 det är inte lätt..

Lilla, lilla Falköping har knappt några klädaffärer men 4 stycken (minst) optikerställen lyckades de klämma in.

Igår skulle Sanna gå och kolla sin syn, vi gick och satte oss på Synoptik, vänta ett tag och klockan blev mer & mer. Tillslut så gick Sanna och kolla så hon var där rätt dag, de kolla och sa att hon inte ens fanns med i registret där. Vi var i fel affär!  Så efter att velat runt ett tag, ringt ett samtal och blivit lite panikartade så kom hon till Cityoptik en kvart försent..  Där fick jag sitta och vänta i tre kvart för att hon sedan skulle komma ut och säga att hon inte har något synfel. Det kunde jag säkert sagt med en gång, gratis också!

Vi avsluta i alla fall med en fika på Lilla Blå, mumsigt värre! Varm choklad med kokos & grädde



27/4 passion,chili,chocolate

Jag älskar passionsfrukt, jag älskar marabou-choklad och jag har asbolut inget emot chili.
 
I lördags hitta jag kombinationen och var tvungen att testa. Men jag vet inte vad jag ska tycka. Inte äcklig, inte supergod utan mer det går att äta i brist på annat godis. Väldigt speciell men till min stora besvikelse inte min grej.


27/4 update

Här skrivs det ju för glatta livet.. nä! skulle inte tro det va. Men jag kan nu lite kort berätta om helgen som var :)

Fredag: Skola as usual efter det var jag lite med Kalle och sedan blev det party hos Sanna för tösebeten fyllde ju 16 år häromdagen. Hade skittrevligt men alldeless för tidigt gick jag alldeless för långt in i dimman, som vanligt. Jag bör inte dricka sånt över 0,7 procent.

Lördag: Lagom hängig och bakis drog jag och mina kära pojkvän till Göteborg, kika lite i affärer, men no cash=no inköp men trevligt ändå. Träffade även kusin, som drar eller ah hon har dratt till Florida nu och stannar där i tre veckor. Lite avundjsuk måste jag ju erkänna att jag är =(   
Efter shoppingen drog vi och kolla brottning och efter det tog vi en riktig powerwalk till tåget.
När vi var hemma i stora staden falköping så åkte vi för att köpa lite mat som vi sedan tillaga hemma hos Kalle, när den var uppäten så däcka vi, eller jag och halvsov hela kvällen. Antar att fredagen tog ut sin rätt där..


Fråga inte vad majsen gör där, passar inte alls in men ville ju vara lite nyttig i alla fall =)

Idag& igår har jag hjälpt Kalle & dem att flytta plus städa ur gamla lägenheten, blir hur fint som helst och kommer bli ännu bättre när allt kommer på sin plats =)

Imorgon blir det först engelska nationella uppsats och sedan tandläkaren, får förhoppningsvis reda på om jag får en cool räls eller inte. Vet inte vad jag hoppas på..

Jaja nu ska jag sluta tjata, krypa till kojs och må!

25/4 when the weekend is over..

Pallar inte mera matte, får gå som det går. Ögonen börjar slockna av sig självt vilket tyder på att helgen nu tar ut sin rätt och att jag snart bör krypa till kojs. Men först bilder från helgen!


Födelsedagsbarnet & andra snyggingar







Skriver om den imorgon, för nu slocknar jag!

25/4 Geometry sucks

Smitit ifrån pluggandet en stund, har stort matteprov imorgon på geometridelen.. Inte kul alls & sen på tisdag blir det ännu ett prov i praktisk marknadsföring, måste erkänna att det inte skulle sitta fel med några veckors lov..

Men helgen har varit bra, kommer bilder lite senare om inte det så kommer de imorgon =)

Nu ska jag fortsätta med matten, efter en sida kan jag ladda upp lite bilder haha.. måste ju få någon fritid..

23/4 16års partyy

Äntligen är skolan slut skulle inte orkat en minut till, sitter hemma hos Kalle och ska inom kort knalla iväg till Sanna. Idag blir det då 16 års fest för henne och imorgon åka till Göteborg för att kolla brottning och shoppa litegranna med Kalleponken, kommer nog bli en bra helg =) !

22/4 brownie

Steg upp 05.20 idag för att hinna packa lite, vet inte riktigt vad jag gjorde förutom att inte packa men jag fick stressa i slutändan ändå! Skolan var väl som vanligt, känner mig seg och skoltrött men det är väl sådant man får stå ut med, längtar till sommaren då blir det andra bullar så att säga.

Smaka på sommaren lite idag ändå faktiskt genom att lägga mig i solariet, fick mer färg än Kalle i alla fall så jag är väl nöjd =) 

Efter åkte vi hem till honom och har inte gjort speciellt mycket sen dess, känner mig mest seg & död för tillfället pallar inte ta tag i någonting tyvärr.

Helgen är fullspäckad på både gott & ont. Gott: jag får vara med trevligt folk & ha roligt. Ont: jag borde ligga hemma och råplugga, men nää skitsamma.

21/3 Thuesday

Börja dagen med svenska uppsats då, gick  var ganska bra tror jag fast var jättetrött efteråt..

Sen efter gick jag, Rebecca och Jessica till staden Chili och dela på en pizza, inte ett dugg nyttigt men vi förtjäna det tycker jag haha.

Sen var det hål till klockan halv 1 då bilden börja och efter den skulle jag åka hem på moppan, vad är det då ute om inte världens största snöflingor! Usch säger jag bara, inte roligt alls.. Så pappsen fick, komma och hämta mig istället..

Nu sitter jag hemma och käkar Klings jättegoda päronglass, inte nyttig någonstans varken idag eller någon annan dag jaja..  Ikväll kanske det blir ljusparty hemma hos min moster, får se om jag kan lura med mamma =)


21/4 uppsats

Ska ha uppsats klockan åtta, inte så speciellt taggad. Sitta i tre timmar (vilket det lär bli) och komma på bra saker att skriva.. Jag är ju knappt vaken då!Så har jag glömt att köpa något att äta också, himla typiskt.. Aja vi får se hur det går =)

20/4 träning x2

Börja 10 sluta 12 idag, två timmars skola.. Kan ju inte bli bättre. Skippa maten, var äckel-korvstroganoff och drog för att träna med Jessica istället, träna en halvtimme och gick sedan för att hjälpa Kalles mamma med att packa inför flytten. Gjort det sen dess typ, lura med Kalleponken att träna nu nyss också, blev en halvtimme till på crosstrainern och lite cykel. Gott!
Ne nu ska jag sova så jag orkar med 3 timmar lång svenskauppsats imorgon =)

20/4 idag är det ingen vanlig dá

FÖR IDAG ÄR DET SANNAS FÖDELSEDAG, HURRA HURRA HURRA!
Även om man inte tror det så fyller denna godingen endast 16, hoppas du får en skitbra dag Sanna så firar vi soon! Love ya :D

19/4 uppesittarkväll

Kom precis på att jag börjar 10 imorgon! Känns hur bra som helst eftersom jag inte behöver gå upp förrän halv 9, kanske inte är så tidigt egentligen men om man jämför med idag, tjugo i 6 så är det lyx!

Har städat lite i pappsens kontor borta i verkstaden och duschat, funderar på att fortsätta med städandet och rensa lite..

Pink - funhouse, inte helt fel måste jag säga!


19/4 latmask

Idag skulle jag då ge mig på spinningen igen, efter ett tag börjar det göra ont i halsen och efter ännu ett litet tag fick jag kramp i magen, väldigt konstig känsla. Så gick av i alla fall, fick en halv timme tränat. Bättre än inget men inte bra..

Jaja skoldagen var lite trött & slö men slapp ju praktisk marknadsförings lektionen på 1,20 =)

Efter skolan skulle jag ju då träna men innan tog jag en sväng med Jessica till Willys och köpte den "lilla" glassburken, satte oss i solväggen och vad ska man säga? kan ju inte bli bättre!


18/4 trött som få

Nu har mina flickor åkt hem och jag har städat litegranna, var uppe till 3,4 i natt och det känns vill jag lova. 

Borde plugga företagsekonomi och matte, men det får bli lite senare. Först ska jag ta en sväng med Casper och sedan ta en behövlig dusch. Gott!


<3


17/4 BABEHACK SPRING10

Haha coola som vi är så lanar vi då, börjar bli en tradition så att säga. Vi lanar så som WOW, CS, HoN,GTA, CoD med mera..

Okej i ärlighetens namn så spelar vi robinson-spelet på Blip, blockwars, ocean expres, sitter på facebook och bloggar lite..

Men lan har vi ju och min husvagn är ju det perfekta lanstället 8)






17/4 farbror blå..

Igår när jag var påväg hem på moppan så var klockan runt halv 1, 1. Som vanligt när det är mörkt och man ska åka genom skogen så inbillar man sig allt ifrån att moppen ska sluta fungera till att killen i motorsågmassakern kommer och halshugger mig..

I alla fall när jag fått bort alla tankar så kommer det upp en bil bakom mig, tänker att aja den kör väl om snart men inte då den ligger och krypkör bakom mig..
Paniken stiger och jag tänker att det där är en våldtäcksman som kommer förfölja mig och sedan preja ner mig i diket. Tanken om att det kunde vart en gammal tant eller en polis dök upp men försvann ungefär lika snabbt som de kom.

Efter ett tag så kommer blåljus på och istället för att tänka " faan polisen " så tänker jag shit vad skönt!
Kör in till vägkanten och kom fram till att jag antagligen kört för fort, den går bra i backarna så att säga och eftersom jag var jagad av en "våldtäcksman" så ville jag ju inte riskera något.

I ren chock säger jag:
            - Jag körde väll inte för fort ?
Polisen  - Det hoppas jag verkligen inte
            - Jag har inte trimmat alltså
Polisen  - Ne det hoppas jag inte det heller, vet du inte själv om du kör för fort?

Och där fick jag berätta om att min hastighetsvajjer var trasig och de lyckades se att min backspegel var borta. Sen var det bara att blåsa och visa körkort. 

Jaja, bättre det än en våldtäcktsman i alla fall =)
 

17/4 bilder från ida

Som sagt var ju hos Ida och mös lite igår med några riktigt mösiga töser och Vicky, Victor ah..

Grilla, snacka och chilla. Var hur länge sedan som helst vi hitta på något så det var really nice, sen droppa ju Martin in och strax efter också Mattiasx2 och Rasmus.

Trots att jag inte drack något igår så är jag trött & groggy som få, känns ju sådär måste jag säga.. 
 
Här kommer bilderna i alla fall:





16/4 GrilliDill

Skolan var seeg tur att man har en go klass som förgyller den lite! Ska strax iväg till Ida och grilla med några puddingar, kommer bli nice känner jag på mig.

Lyssna på Train - Hey soul sister & ha en go fredagskväll !


15/4 H&M

 

Sitter och kollar på H&M's hemsida, finns så sjukt mycket fina vår/sommarkläder som inte skulle sitta helt fel. Så ge mig sommar och pengar så blir jag nöjd.
Men det ryktas om snö i helgen, hoppas det är ett alldeless för sent aprilskämt.. eller något..


15/4 Wendsday & Thursday

Igår var min planerade dag följande:
Gå i skolan, åka till mormor&morfar, kanske sola och plugga
Dagen blev:
Fick reda på att mormor & morfar inte var hemma så ingen idé att åka till Floby, så eftersom jag ändå hade moppan åkte jag en sväng till Kalle innan hemgång. Inom en timme var jag på väg till Jönköping och IKEA med honom och var där ett tag, hem till honom, käka och dra hem. Väl hemma så var klockan lite över 9 och jag palla inte göra något alls!
Lite impuls men jag gillar't.


Så idag, underbara vädret fortsatte och vi satt och chilla som bara den på bildlektionen. Hände inte så mycket annars.. Jag tog bort mina stygn på handen så nu ser det jätteäckligt ut och kommer nog få ett fult ärr, menmen sådant man får ta.
När jag sedan sluta vid 20 över 3 ringde jag pappa och fråga om han var i närheten av Falköping, jo men han var ju påväg fast han skulle vidare till Skövde så jag hängde på. Sluta med att jag var i Skövde, Skara, Flakeberg och Nossebro. Liten roadtripp, den tråkigaste någonsin skulle jag tro.. Hann läsa ut Dear Nobody i alla fall och jag förstod allt i den och den var hur bra som helst! Jag som knappt kan engelska haha..
Min förtjänst av denna långa tur var, en fet påse godis, gott men absolut inte nödvändigt. Typiskt..


13/4 the weather is fine

Skoldagen var helt okej, engelskan gick åt till att plugga svenska och provet vette sjutton hur det gick med.. Efter skolan blev det först glass med två av mina godingar och sedan träna bort den med Jessica på gymmet, lite gång & crosstrainer i 45 minuter, himla bra!

Sen var det utvecklingssamtal, hade lite frånvaro och låg helt okej till i ämnena, gott det! Så råka vi åka till PA:s och jag bara råka tömma deras lager på påskgodis som dom REA ut haha, lite påskägg & en påskhare blev det i alla fall. Det var ju inte planerat så nu ligger jag här med ont i magen, jäkla hare..

Ne nu ska jag läsa klart min engelskabok och packa upp alla väskor som ligger och skräpar här!







13/4 Cool in school

Blev inget skrivet igår pågrund av att jag däcka i min engelskabok vid lite över 8, kände att helgen och den långa skoldagen tog ut sin rätt och jag sov hela 11 timmar i natt, underbart! Fick dock inte så mycket pluggat under den tiden så får väl se hur det går på grammatikprovet idag..

Igår förövrigt tog jag moppan till skolan och träna för första gången på flera veckor, så nu blir det till att sätta igång och träna regelbundet, hur nu det ska gå..

Sitter för tillfället i skolan, börjar inte förrän 10 med lite härlig engelska, yes.. sen efter skolan ska jag träna (!!!) Och vid 4 blir det utvecklingssamtal =)

Ne nu ska jag plugga svenska de sista 5 minuterna och sedan börjar jag!

11/4 Yesterday

Igår var det 50-års fest för Solveig, Kalles moster. Var hur trevligt som helst och blev liiiite sent. Så idag har jag inte vart mig själv på hela dagen känns det som! Vädret har ju varit underbart.. Börja dagen med att gå ner på stan och köpa glass och sen hjälpte vi till i huset =)

Kom hem för en liten stund sen och känner att både min hjärna & kropp är död, imorgon är det skola igen och en miljard prov i veckan, urk..

Här kommer lite bilder från igår i alla fall;






9/4 fredagsmyys

Sitter hemma hos Sanna, har mofflat dajmtårta & chips kollat solsidan och Talang =)  Dennis var här en stund förut med, var väl trevligt.. fast de två tillsamman asså haha

8/4 a ordinary day in school

Först var det skolan, för en gång skull hade vi mer än två lektioner. Närmare besämt 5 stycken, tar ju på  kol på en när man inte är van att anstränga sig speciellt mycket.. Så efter kom mamma och hämta mig, så på vägen hem hämta vi upp Säni. Så när vi kom hit hjälpte hon mig med kläder till helgen, jag klippte hennes hår och så chilla vi lite då såklart.

Sen var hon tvungen att dra och nu sitter jag här, försöker förminska min pärlarmband från Ullared, klara ett men andra ligger numera i separata pärlor på golvet. Så tog en liten paus & gick för att kolla om vi hade något gott hemma och vad hittar jag inte om Cheez Ringz med sour creamsmak! Aldrig ätit men gud så gott det var, inte så nyttigt men som sagt, nästa vecka.. eller veckan därpå kanske haha.

Ne nu ska jag läsa engelskaboken, Dear Nobody och njuta av de underbara ostringarna haha

 

 


7/4 Abstinens

Jag har träningsabstinens, mitt gym-kort börjar gulna och jag bara ser hur det som började bli lite muskler (enligt mig själv) sakta tynar bort. Har inte ens vart i närheten av gymmet i påsk, har i ärlighetens namn inte varit där på 2 veckor. I och för sig blev jag först förkyld och sen operera handen men jag vill verkligen träna nununu!                                                                                                                                                                                                                                        Men just nu ser det mörkt ut, jag har inte tid/skjuts att träna denna veckan och min dille på grillchips och allt därtill sitter i. Nästa vecka får det banne mig bli skärpning och ändring på det!

7/4 Inte min dag så att säga..

Var hos tandläkaren och för första gången som jag kommer ihåg fick jag en jättetrevlig tandläkare, hon prata på och fråga mig massa grejer. Inga hål nu heller, himla glad över att jag slipper.. Däremot så fundera hon på om jag kanske skulle behöva räls ! ! ! Jag har värsta överbetet och kan få problem med det i framtiden.. så kanske är värt det =)

Jaja sen skulle jag ta den där sprutan, får en tid, kommer in till läkaren och hon säger: Så var det ett papper du skulle ha med också, annars kan jag inte ta ör mamma lite lågt säga: Oj...  Så ingen spruta blev det denna härliga onsdags förmiddag.

Så var det tåget, det skulle komma klockan 10.01, NY TID 10.08.. Ja men 7 minuter är ju inte så mycket så jag satt där och vänta tills klockan 10.12 då kom tåget och jag hoppar på i tron om att vara i Falköping på 7-8 minuter. Men oj, tåget gick i typ 45 km/h så var i Falköping klockan 10.30. När jag sedan går av ser jag hur 1:an bussen sakta åker iväg.

Så jag börjar till Ålleberg och ta bussen med Jessica & Becca för att göra fältuppgiften i centrum.

Nu är jag hemma tog bussen klockan 1 fast att jag inte fick för läraren, himla dålig stil av mig. Men jag tar hellre och missar en kvart i skolan än väntar 2 timmar där.

Nu ska jag gå åt med hunden & kanske köra lite bil, lär behövas om jag någonsin ska lära mig det..


7/4 The Dentist mohahah

Snooza lite för länge ändå har jag tillräckligt mycket tid kvar för att sitta här, slipper ta bussen till skolan och första mattelektionen för jag ska till tandläkaren, äntligen!  Och kanske om jag har tur får jag ta livmoderhalscancer-sprutan. Kanske inget man hoppas på egentligen men det är ju gott att få det gjort..

Efter det ska jag vänta på tåget till stora staden Falköping, tänkte kila upp till mormor&morfar och umgås med dem medan jag väntar =)

Sen väl i Falköping så har jag håltimma så då ska jag och Jessica ut på fältuppgift sen blir det estet och sedan slutar jag, chill dag må jag säga!


6/4 mintgrön,knallgul och brandorange


Sitter här och äter mina oemotsåndliga, lyxiga toasts (vitt bröd, ost & skinka haha)
och inser att mitt nagellack är skittråkigt, lite glittrigt bara.. Så nu vill jag ha dessa!
Sett massa med mintgröna naglar och det är skitfint! Chanel skulle dock inte vara
ekonomiskt för min del..

6/4 överbliven tid

Nu har jag gjort allt jag ska, gått ut med hunden, städat rummet, kikat i Halenskatalogen som jag som vanligt inte hitta något i och sist men inte minst fixa händer, naglar & ansikte. Behövligt efter den där uttorkande grejen som jag var tvungen att duscha med..



Men nu har det blivit kris i schemat, jag har överbliven tid som jag inte vet vad jag ska göra med..
- Fixa bloggdesignen, det behövs
- Se Låt den rätte komma in, tänkt göra i år och dagar men inte blivit av
- Läsa Dear nobody, engelskaboken som ska vara klar till nästa Fredag

Ne jag ska ta en funderare under en god kvällmat, hihi

6/4 det finns små sagolika barn...

.. och sen finns det de barn som är mindre sagolika, sånna som inte fattar när man
 säger till dem, är taskiga mot sina kompisar och tar inte hänsyn till någon annan än
 sig själva. I och för sig så är det en hel del som fortsätter att vara sådana även i vuxen ålder.

Idag så hann jag med tidiga bussen eftersom vi hade fri lektion med den bussen åker ju de mindre barnen också. Så var det tre killar kanske 8-10 år. De satt inte still en sekund, hoppa upp & ner i sätena, sprang runt och lekte och klättra på vad dom nu hitta att klättra på. Såg livsfarligt ut, om bussen hade tvärstannat hade de skadat sig rejält. Men busschauförren säger inget, förståligt eftersom han hade full koll att hålla sig på vägen. Så när jag tröttnat på dem fråga jag varför de höll på. Ena killen kollar förskräckt och säger: Fråga honom han börja.. och pekar på killen som suttit still hela vägen och inte sagt något. Jäkla ungar! Men de satt still i typ 2 minuter tills jag gick av, lite respekt får man i alla fall! 


Ne nu ska jag städa mitt rum, läsa nya Halenskatalogen och mysa med lite hemma-spa! =) 












  
                                                                                              
 


5/4 måndagsmys

Eftersom jag inte orkar någonting för tillfället så tog jag min kväll till att kolla Solsidan & halv 8 hos mig. Solsidan är ju så himla bra och nästa fredag är det del 10 av 10, får hoppas på fortsättning! Halv 8 såg jag på i hopp om att lära mig lite.. det gjorde jag ju inte såklart men det är mysigt att titta på i vilket fall =)

Lite lakritskonfekt, grillchips och färsk ananas gör inte saken sämre vill jag lova!
 


Och nu har jag hittat en brist på Google chrome, när man gör blogginlägg håller den inte blanksteg och man kan inte justera bildstorleken efter att man lagt in bilden, typiskt! Jaja får väl gå in på seg-explorer varje gång jag ska skriva...


5/4 some picture


Från påskafton, blev dock bara på middagen...








sist min outfits från helgen


Blommigt linne från Ullared                                     Halsband lånat av Jenny
Nitarmband från Ullared                                          Linne lånat av Sanna
Halsband från Ullared                                              Blommig kjol från H&M
Ljusa jeansleggings från H&M                                 Skor fron Skopunkten




5/4 en måndagskväll som denna

Nu är påskhelgen snart slut och jag har knappt märkt att det varit påsk! Gett några påskägg det är allt och festat lite extra det är klart, så nu väntar skolan imorgon och det känns sådär faktiskt..
Igår blev det inte mycket gjort Kalle var sjuk och jag kände av både fredagens & lördagens bravader så att säga. Idag var det ungefär likadant, Kalle var fortfarande sjuk den stackaren och jag låg och kolla på när han var det eftersom jag mest var allmänt lat för att lyfta ett finger.
Så runt ett tog åkte jag till Sanna för att hämta mina saker, så käka vi upp överbliven mat mumsigt värre och efter det kom mamma och hämta mig.
Väl hemma försökte jag för 1011 gången att omformatera min dator, hitta på massa olika saker. Sen rota jag bland gamla manualer & instruktionsböcker och vad hittar jag om inte en "recovery-DVD" , jag som testat mina jäkla återställningsskivor =(
Men nu är min dator fri från virus & annat skräp mohaha, nice !
Skippa Mozilla Firefox och ladda hem Google Chrome istället, inte hittat några brister hitills i alla fall och det är så himla snyggt!



5/4 i dessa tider

Jag trodde det blivit vår näst intill sommar, jag har tagit på mig min nya vårjacka, tygskor och laddat med solbrillor. Men nu vakna jag tidigt som skråen efter en jobbig natt och vad ser jag när jag kollar ut om inte snö? kan inte bli så mycket mer deprimerande, funderar på att råna en bank och flytta utomlands inom kort, någon som hänkar?

4/4 dagen efter



Gårdagen var först jättemysig käka middag med mina tre små tjejer. Efter det skulle vi då dra till fest och några till flickor kom med oss, men där var det ingen höjdare så vi tänkte typ där var vår påskafton, nu får vi gå hem.

Men så blev det inte utan vi knalla genom staden till en annan fest och där var det lyckat :) Drog sedan upp till berget för y tterligare en fest men fick vända eftersom alla skulle dra, så blev den traditionella kycklingpizzan @ valentino. Så drog Sanna & Dennis hem och sov och strax senare hitta jag Kalle så vi drog också hem.

Kan ju summera kvällen som lyckad i alla fall men gårdagen sätter ju sina spår så jag är inte riktigt på topp idag..

Har heller inte min sladd till kameran så kan inte ladda upp bilderna, men de kommer!

Hoppas alla hade en go påskafton!

3/4 färgning


Igår åkte jag till Sanna runt halv tre, så börja vi med att slinga mitt hår och jag färga Sanna's.

Resultat blev kanske inte riktigt som jag hade tänkt mig men jag är nöjd, får hoppas på att solen bleker det lite så att det blir perfekt =)



Före                                                                  Efter


2/4 lååångfredag

Varit vaken ett tag nu, duschat & packat inför helgen som ska spenderas i stora staden Falköping. Vart vet jag inte riktigt men en svag känsla säger mig att jag sover hos Sanna & Kalle..

Skulle ju lagt upp vad jag köpte igår men på något konstigt sätt börja jag greja med alla påskägg jag köpt istället, sen var jag alldeless för trött för att ens starta datorn.

Igår var det då först Halmstad, operera handen och lyckades fjäska till mig så jag slapp att bli sövd så jag var pigg inför Ullared, viktigast av allt haha.

Väl inne på Ullared fick Sanna agera personlig assistent åt mig, knäppa jackor, knyta skor osv. Mycket bekvämt måste jag erkänna..

På tre timmar fynda jag detta i vilket fall, otroligt nöjd!



-Vanliga (skitsköna) leggings                               - Väska med två olika handtag,
-Spetleggings                                                             kan varit mitt bästa köp ;)


- Vårjacka, valde mellan denna och en annan beige. Tur att Sanna övertala mig till
denna. Går att ha med/ utan luva, långa/korta ärmar. Perfekt! Den ser skitstor ut
på bilden men är inte alls så stor i verkligheten.


- Blommigt oversizelinne                               - Spetstopp
- Skitskön hood i korall och vitt                    - Sockar, vem åker ifrån Ullared utan ? haha
- Bikiniöverdel

- Svart nitarmband                               - Pärl & diamantörhängen i svart & silver
- Tre pärlarmband i silver & svart       - Hårspray med bra skydd för håret.
- Långt halsband men hjärtberlocker  - Hårnålar.


Allt detta för lite mer än tusenlappen!


1/4 on my way home..

Nu har jag både opererat mig och vart på Ullared och fyndat, är supernöjd!
Sitter i bilen påvägen hem nu med Sanna Panna men är bara i Svenljunga så
det är ju en bit hem, skriver och lägger upp bilder sen på vad jag köpt =)


RSS 2.0