29/8

Kom hem ifrån skolan för ett litet tag sen diskade och bäddade sängen, roliga saker helt enkelt. Nu har jag bytt om till träningskläder och ligger i soffan för att vänta in träningen. Är jättetaggad men lär ångra mig rejält efter eftersom jag är otränad och ganska trött innerst inne.


Efter blir det i alla fall pannkakor med min homie Magsor, dock undvek hon att svara på om hon ville äta pannkakor med mig men om inte så drar jag med henne! jadåå

28/8



Började dagen med finfrukost med en fin Matilda som sovit här, hängde lite mera, städade och drog till jobbet för sena passet. Kände mig som en död sill med ben som vandrade runt. Men nu har jag myst ner mig i min säng med datorn i knät. Slår mig att jag under mina 2-3 månader jag bott här aldrig avslutat min kväll på detta sätt, aldrig haft datorn i sängen osv. Har alltid haft någon som sovit här eller så har jag däckat av trötthet.. Men sådana här kvällar var standard då jag bodde hemma och fasen vad mysigt det är: jag, sängen & datorn ♥ haha

Nej nu måste jag sova för imorgon börjar mördarmåndagen följt av ett skrot-schema plus fem arbetsdagar, men imorgon ska jag träna för första gången på veckor och jag längtar (då är det banne mig på tiden)


16/8 Count down



Ska om cirka en timme iväg till Skövde för att köpa matchkläder med Julia! För på fredag är det Torbjörntorp Grand slam open, har inte en aning om vad jag har gett mig in på har ju aldrig hållt i ett tennisrack förut ju...

Men det kommer nog bli grymt roligt i alla fall och jag tar det inte så seriöst ( det är därför vi köper matchkläder, går på diet, tränar stenhårt och har träningsläger) 

Jag och Julia är då ett lag i öppna klassen, kaan bli spännande!

MEN DET HÄR TAR VI BRUDEN! ♥

4/8 w-w-weekend





Har precis kommit hem från mamma & pappa (vilket är mitt hem i mitt huvud) efter att hängt en dag med mamma & mormor. Klippt oss, lunchat, handlat osv.  Sen följde jag med till mamma & pappa och hämtade bilen.

För imorgon drar jag, magdalena och Sanna till Ullared!! ska hänga där i lite mer än två dagar, spelar ingen roll om det spöregnar, vi inte får upp tältet eller gekås inte är något att ha för jag är med de finaste och bästa vännerna man kan ha! åh vad kul det kommer bli :)

1/8 När det dunkas mer plåt än vanligt i Falköping





































Det var cruising i helgen, en dag man festar vare sig man är raggare eller inte i falköping. Underbar förfest med många fina flobylirare, mår nog som bäst med dem!

Bästa kvällen på väldigt väldigt länge ♥

RSS 2.0