24/6 midsommarafton

Först vill jag säga grattis till fina mamma som fyller år idag, äntligen fick jag ge biljetterna til Roxette som jag & Emil köpte i början av året! Nästan roligare att ge än att få :)

För det andra så vill ja önska alla en glad midsommar, får dricka ordentligt så att vädret inte har någon betydelse! Ska strax äta lite mat med familjen och sen åka in till Falköping, hänga med Magdalena och se vad som händer. Förra året gick det bra, så varför inte i år lixom :)



Förra året innan vi fixat oss, kan poängtera att det inte är en solariebränna ni ser på bilden utan en bränna från den svenska solen 2010. Vart fan är solen idag?

23/6 midsommar

Det sjuka är att jag nyss fyllde 18, tiden går så snabbt. Allt flyter lixom på och jag går brevid och fattar inte var all tid tar vägen. Ska det fortsätta såhär lär jag sitta på ett ålderdomshem inom kort.

Denna helgen är nog min största ledighet denna sommaren torsdag - söndag, får lite ångest över att man borde hitta på saker, åka någonstans och så vidare men jag skiter i det.  Måste få ordning på min lilla lya och ta en tur till IKEA för att bränna min goa lön som rullade in idag, vuxna grejer.

Jo min lägenhet är bebodd dels av mig, en jävligt jobbig fluga, en äcklig spindeljävel och Maggan på sena skiftet. Dock ingen tv & data, stirrat sönder min svarta fondvägg så dags att fynda lite på någon elektronikavdelning snart.
Internet måste beställas med och bord, mattor, stolar & tusen andra grejer måste väljas ut. Det är roligt, men kommer bli ännu roligare och framförallt skönare när allt är klart.

Imorgon är det midsommar, överskattat som alla säger, ändå åker alla och lägger sig i ett tält eller bil när det ska spöregna det går inte ihop för mig.

Nej men det kan säkert vara jättemysigt, själv ska jag vakta falköping med några kompanjoner. Enda som krävs är mat, öl, fina vänner och en jävligt skön säng att somna in i. Midsommar var roligare när man var liten, som alla andra högtider, vet inte riktigt vad man firar, att sommaren är här?

Isåfall bör det skjutas upp lite..

6/6 en fin dag

Vill lägga ut massa bilder från idag, när vi fira Ellen och min födelsedag! Men jag har lite ont om tid eftersom jag har samhällsprov imorgon och jag har inte ens öppnat böckerna, inte ovanligt.

Har i alla fall haft en superdag, tog mitt första dopp för i år med tjejerna, borde skett mycket mycket tidigare!


5/6 sweet 18




'


Förra lördagens firande, började hos Sanna med smörgåstårta, vin & kladdkaka. Fixade oss och åkte sedan till Kalle som hade inflyttningsfest var där ett tag och sedan begav jag mig som blivande 18-åring till Plantis med alla goa människor. Efter det gick vi hem till Hannes, där det blev bad & bastu.

Allt slutade skedande med Sanna, hon med sår på sin rygg efter att halkat i bastun och jag ett fett blåmärke från att Magdalena bet mig (sitter kvar än idag haha) Magdalena, ja hon sov på soffan oskadd!

Vaknade sedan till skönsång från mina bönor som bakat tårta och grejer! Fick massa fina presenter med, från magdalena fick jag en stockholmsresa med massa bonus och en duschmössa som jag inte alls tjatat till mig. Och från Sanna jättefina smycken, ansiktsrengöring och ett linne!

Ni är så fina tjejer! ♥

Och än är det inte slut på firandet! Imorgon blir jag tydligen upphämtad av mina andra fyra favvotjejer.

Julias sms: Halv 12 utanför staden Chili. Bikini och handduk sen är du fit for fight :)

SPÄNNANDE!

RSS 2.0