30/9 seeeg

Jag kan var den segaste människan som satt sin fot på denna jord. Kom hem, åt lite för ovanlighetens skull. Kolla på gårdagens avsnitt av kungarna av Tylösand, så dåligt att det blir bra. (http://www.kanal5play.se/program/play/kungarnaavtylosand-s01e04)
Sen skulle jag då packa och sånt där. Men blev bara att jag satt och stirra på dataskärmen som jag alltid gör, förstår inte varför? händer ju inget här ändå. Så till slut stängde jag av den och jag fick gjort allt jag skulle på EN timme!
Mycket, mycket bra!


Nu ska jag kolla Kenza & Tyra Show, sen blir det sova! =)

30/9 Torsdag

Nu lite kungar av Tylösand och sen packa för en helg som lär bli mer än bra!

29/9 powerwalk to the candyshop, dududududududu


Nu blir det promenad med Mägi får se vart denna promenad leder oss, Maggan says: jag tar på mig vinterskor. Så jag chansar på att vi ska gå ett tag..

29/9 S-s-studiedag!

Hur skönt är det inte att vakna vid nio och tänka fan jag har försovit mig! Men sedan komma på att man får sova hur länge som helst till, kan vara den skönaste känslan som finns att somna om.
Blev snoozning till halv 11, åt precis lite mat och ska nu sminka mig för att sedan bege mig till stora staden Falköping.
Där blir det först fika med kusin Linda och sen umgås med bästa vän Magdalena. (som visst inte hade studiedag idag, hihi)   Blir nog ingen tråkig dag trots allt :)

28/9 Lite sällskap

Blir att kolla senaste avsnittet av Lite sällskap och sen sova!
Studiedag imorgon, mm vad skönt!
http://www.kanal5play.se/program/play/litesallskap-s01e04

28/9 Intervall

Min dunderseriösa fotbollskarriär

Min kategori träning börjar bli onödig, jag tänker mer på mat & godis än träning i ärlighetens namn :(

Men i alla fall idag på idrotten (klockan 8:00!) Så körde vi intervall träning. Först 10 minuter 15/15 och sen två 20/70 och jag klara båda!  Alltså jag var ju inte bra men jag sprang som en idiot i vilket fall =)
Otroligt jobbigt men också otroligt skönt när det väl var klart.

Ne det får bli ändring på både mat och träningsvanor. Lite ändring på kategorierna med kanske haha..


28/9 Brownie



Dagen har vart i stort sett kaos, sluta med att bussen inte kom och där slutar min historia om det för kan bli ett riktigt kränkande inlägg annars. I övrigt har jag beställt tid för klipp&färgning nu, det blir brunt! (faller väl för grupptrycket haha) Ska bli otroligt skönt att få det fixat!

Kolla på lite gamla bilder för att se ungfär vilken färg som passa mig bäst, hitta en del på när jag hade lugg. Blev litelite sugen på det igen, fast åt andra sidan är mitt hår mycket kortare nu :(

Skulle helst vilja byta hårfärg och frisyr varje dag!


28/9 1.8

Vaknade för cirka en timme sedan, gick ovanligt lätt att gå upp fast var nog inte riktigt vaken förrän jag slog i huvudet i badrumsskåpet.. Aja bra start på dagen, när man sedan går vidare mot köket för att kolla termometern så visar den 1.8 grader!  Kan lika väl börja pynta inför julen :(

27/9 Partybuss!
























27/9 Snaggning @ brother


Före

mohaha

efter, stiligt så!

27/9 nyttigheter



Eftersom maten i skolan såg ut att redan blivit uppäten en gång så blev det inte mycket mer än mackor till mat, därmed hungrig som ett djur!  Det börja lite nyttigt för att sedan sluta i dubbelt så mycket fika, typisk måndag haha

27/9 Being Bingo


Sitter skolan och har hål, Sophie, Jessica och dem har turism.  Så sitter med Linda och Sofia och kollar Being Bingo. Börjar 13.50 med bild och sen slutar jag! Skönt =)

26/9 Brun vs blond

Hjälp ? :)

26/9 I heard there was a party last night

Gårkvällens outfit
Gårdagen började inte så bra men slutade desto bättre, en partybuss och ett gott gäng. Behöver kanske inte säga så mycket mer? Bilder på det kommer imorgon!

25/9 Bombnedslag

Som vanligt krånglar jag för mycket så hela bloggdesignen förstördes helt så får ta tag i det någon dag, inte idag för mitt tålamod är minimalt. Fan vad sur jag blir :(


25/9 Saturday morning

Det är lördag och jag gick upp 9! När klockan ringde undra jag varför jag var så entusiastisk igår till detta, men nu när man varit uppe ett tag och fått lite gjort är det ganska skönt! =)

Åt en äckligt nyttig frukost, havregrynsgröt med banan. Kan säga att jag har liite ångest över att ha ätit godis, kakor, Billys i stort sett varje dag denna veckan haha.

Nu blir det lite företagsekonomi sen får vi se vad dagen har att erbjuda!

 

"Att tvinga sig själv till att tro vad som är rätt, det är det svåra"

22/9 Under ombyggnad!

Blev ingen skola idag, feber & förkyld. Skönt första timmen att ligga hemma och sova sen blir det tråkigt, vill göra massa saker men orkar inget! Börjat greja med bloggdesignen i alla fall, men krånglar så mycket så nu ger jag upp för ett tag :)

21/9 Ett levande lik

Jag trodde jag klarat mig från allt vad förkylning heter, alla har varit förkylda 1-2 gånger men inte jag! Tills idag då, vaknar upp med huvudvärk och svårt att andas. Släpper lite och man som jag är går jag till skolan. Så släpper allt, tar skolkort och grejer. Kommer hem och på en sekund är jag sjuk igen haha. Frågan är vad som är bäst snorig eller täppt ? Tycker i alla fall jäävligt synd om mig själv när jag sitter här och fryser och nyser 300gg/minuten i min ensamhet.

Aja om det är såhär imorgon blir det nog ingen skola, börjar i och för sig vid tolv så lär ju hinna känna efter :)


21/9 Ållefestare hoho
























20/9 Middag!




















 

Mysig kväll med mina flickor, blev smörgårtårta som mamma gjort och sen morotskaka som jag gjorde för första gången och faktiskt lyckades ganska bra med =) !
Tog några kort också och fick en jättefin godiskorg, eller gratängform haha.

Tack för en jättebra kväll tjejer ♥


19/9 I promise people

En vacker dag ska jag blogga ordentligt, lägga in bilder från min middagsbjudning, Partyt i fredags och flygningen idag. Kan denna vackra dag vara imorgon tro? Vi får se, vi får se..


14/9 back to the 90's

Kolla lite smått på min hårddisk igen, gamla bilder. Vet inte om jag ska skratta eller gråta!




2008-05-04

Ung och fet, tack jag vet. Sanna försöker vara snäll och blåsa upp kinderna för min skull men är ändå inte ikapp haha.


2008-04-18


Älskar sminkningen, blicken mmm



2008-04-16
Jag må inte vara vacker men Martin, lillen. Gud vad söt!



2008-06-10

Nja, men håret hade inte suttit fel.


2008-10-03

Känns som igår men två år sen snart haha,


Jag lovar det kommer mer, detta var ju bara en mapp av många haha. Herregud..



14/9 Fixarfrasse



Idag var det debatt i skolan och jag blev så mycket klokare.. nja, men jag vet ju vad jag ska rösta på i alla fall.
Sen fick vi avklarat vår intervju på KappAhl, mycket bra mycket bra. Toppa dagen med lite samhällskunskap som jag inte blev ett dugg klokare av eftersom jag helst ville hem och sova.

Så har jag handlat med mamma i halva stan, bakat, städat och grejat inför loppisen. Så eftersom jag vart så otroligt duktig unnar jag mig nu ett ligg med min spikmatta, musik och datorn. Kanske kan klämma in ett idolavsnitt med eftersom jag har sovmorgon till 12 imorgon.

Och inte nog med det, imorgon kommer Becca hem och det firar vi med middag hos mig. Eller lite därför i alla fall! =)


12/9 Även om det är över nu..

Dagen har bestått av lathet, legat död i sängen tills jag tog tag i mitt liv lite och åkte för att sola & fika med Sanna.
Så nu är jag snäppet brunare och tjockare haha, denna veckan får bli nyttigare (sägs varje söndag, bryts varje måndag)

Nu ligger jag i sängen och funderar på att sova, har ju trots allt "sovmorgon" imorgon, till klockan halv 7. Roligt..

Ne fan detta var deprimerande.. Hoppas på att jag vaknar upp imorgon och känner mig som en ny människa, för det är ju så man brukar känna på måndagsmornar..


12/9 Just beacuse I have met the real Lucky Luke











♥ 


11/9 Plutten

Har precis fixat mig lite, fick en sovmorgon till klockan 12 UNDERBART! Så  kommer strax Pernilla och hämtar mig för en sväng till mormor & morfar och sedan vidare mot moster och kusinbarn där det blir myskväll! Lovely

Vinter 2009

10/9 I try but it's hard enough



Sitter och mofflar som vanligt på fredagskvällen, trött som få efter en dag som gått snabbare än jag hunnit tänka. Vart i Skövde en väldigt snabb sväng och sedan övningskört i stora staden med pappa.

I rondellen:

-
Jävla fitta han blinka ju inte, nu stanna jag i onödan, jäääävla idiot ÅÅÅÅÅÅH ( väldigt överdrivet arg)
* Jag åker ur rondellen, utan att blinka*
Pappa -
Ja, blinka är ju en bra grej..

En sak är klar, jag skulle aldrig gör fel i trafiken men alla andra, mjaa..

Så nu är min ilska över på den fronten, bara 9 månader kvar..


9/9 Hur högt ska jag skrika?

Att förstå vissa människor är ungefär lika svårt som att lösa en rubisk kub.

Nu ska jag sova, sen imorgon blir det tidig skola och efter det en sväng till Skövde för att snacka praktik.
Dagen har varit bra, fika med Linda i 1,5 timme och kände att vi lätt kunde suttit en hel dag och pratat. Borde verkligen träffas oftare!

Hörde att en busunge skulle komma från stora staden Göteborg och hälsa på i helgen också! Hoppas på att hinna träffa honom med! ♥


9/9 Indiska

Inredning

Fick praktikplats på Indiska, så himla glad blev jag! Och otroligt skönt att fått det avklarat nu =)
Bara dit och presentera mig imorgon sen så! 6 veckor, ihi!

9/9 Time of your life


8/9 s-s-sunshine

Jag må överdriva men det känns som jag har massvis att göra! I alla fall så har jag inget planerat i helgen och det är så himla skönt! Det lär jag i och för sig inte säga när jag sitter där på lördagkvällen, alla mina 1000 grejer (som igentligen är 10) är gjorda och familjen snoozat in för länge sedan. Nej vi får väl se vad som sker.

Imorgon blir det nog fika med Linda, evigheter sen jag träffa henne så ska bli supermös!


8/9 slept like a doll



Sovmorgon kan ju vara det bästa som finns, ingen stress och man kan ligga och dra sig både en & två timmar om man så vill. Igår hade jag ju tänkt att vara uppe länge och greja, istället däckar jag efter att ha lagt in bilderna från Magdalena. (klockan tio) Så gick det med det.. Tror att helgen sitter i fortfarande, typiskt.

Ska i vilket fall som helst ta min röda, kinesiska moppen till skolan om sisådär 35 minuter, oja!

7/9 Birthdayparty




















7/9 Alla kollar idol förutom lina..


K
om hem för en liten stund sedan vart på födelsedagskalas hos Magdalena ♥

Och nu blev jag så sugen på att powerwalka så ska ut och göra det i mörkret med min boll till hund. Idol får vänta, haha jag som bestämt mig för att följa det från början till slut i år. Inte ens första avsnittet kollar jag på!

Jaja nu ska jag ta på mig en cool reflexväst, ja just det jag bor på landet. Och där finns ju inga lampor!

Later: Bilder från Magdalenas kalas


6/9 Kameran

Har då köpt en halv kamera. En Olympus närmare bestämt som jag delar med pappsen, han kan ju tydligen det där med foto. Han har ju vart någon slags fotolärare så han börjar ju snacka om massa tider, ljus osv. Att det är väldigt, väldigt viktigt att jag läser instruktionsboken och sådär.

Men jag bara kör, får lära mig en annan dag haha. Testade lite idag i alla fall =)










6/9 A real party













6/9 En riktig bloggare..


Hörde att någon var tvungen att uppdatera sin blogg och rent ut sagt göra det med jämna mellanrum. Så nu ska jag städa, sen ladda upp bilderna ifrån i lördags som jag lovat Emma! Kanske jag klämmer i mig en fet Billys innan dess med, vi får se!

RSS 2.0