29/10 Vad är väl en kväll på slottet..


Jag vill verkligen festa men icke, fast saknar jobbet också så det jämnar väl ut sig :) Ska bli kul att jobba imorgon eftersom det var ett tag sedan!

Förövrigt har jag köpt en fet påse godis så att jag ska ta mig igenom kvällen med den och lite missade program + OTH. Ska sova tidigt med!

Hoppas alla får en trevlig kväll, happy halloween och allt det där haha!


28/10 I'm tired of this, I'm tired of you


Min energi har försvunnit, totalt. Känns som jag varit sjuk i 100 år och lär vara det i 100 till.
Pluggat lite smått i alla fall, Emil har förhört mig synd bara att han säger att jag har rätt fastän
han inte läser svaret.. men jag hoppas turen är med mig imorgon.

Känns helt underbart att det är lov snart, få sova, umgås och bara gilla läget.

Förövrigt så renoverar vi badrummet just nu eller ja pappa i alla fall.
Pappa: HELVETE, FAAAAAAAAAN, NEEJ, MEEEN JÄVLA RÖRHELVETE!
Mamma: går det bra ? (lite orolig över att vårt badrum kanske rivs istället för att byggas upp)
Pappa: mm, det går bra!
Sen kommer mamma med sina utlägg om hur hon tror att det skulle kunna
bli bäst och pappa blir jätteirriterad och sen börjar proceduren om igen. Haha
!

Jag skulle kunna göra jobbet själv, Men! jag ska kolla på kungarna av Tylösand istället! Mja så är det, Ciao

25/10 Ey mister



Kom hem tidigt från skolan men inte gjort speciellt mycket sedan dess, till och med datorn är tråkig numera.
Har i alla fall bestämt mig för att träna, ställt ett alarm till och med så jag inte missar det,
 frågan är om jag kan skippa det bara idag eftersom jag fortfarande är sjuk..

Imorgon blir det att vara med bruden med de heta hotpantsen på bilden. Då blir det andra bullar, hört att vi ska träna haha!

27/10 sjuk, puckad och känslig



Känner mig icke-levande, sjuk, trött och verkligen inte sugen på att öppna en lärobok. Jag är så himla puckad så att jag skjuter upp det till imorgon och hoppas att de övre makterna är med mig på fredag!

Nej jag känner för att burra (ett ord?) ner mig i sängen och kolla på mitt tredje avsnitt OTH för dagen, det är så himla bra och jag lipar till varje avsnitt antingen av lycka, sorg eller några helt annan anledning. Känslig? Mes? ja haha.

Kanske ska göra en varm choklad med skummad mjölk också, viktigt med skummad. Annars blir det plötsligt en snabbis-oboy @ morgonen.

Två dagar kvar i skolan sen höstlov och sen APU,  I like ♥


24/10 Jul

Dagen har bestått av plugg, OTH, massa mat, plugg och ännu mer plugg. Har nog aldrig läst så här mycket på ett prov på gymnasiet så bäst att det blir ett bra betyg. Har även skickat iväg bok analysen!

Så nu ska jag kolla ännu ett avsnitt av One tree hill, sova och sen blir det skola. "Sovmorgon" , 3 lektioner och slutar klockan ett. Låter helt okej tycker jag :)

Förörvigt är det bara 2 månader kvar till julafton, dags att börja köpa julklappar :)


23/10 purple








23/10 ett rutinerat stud



Av allt jag skulle göra idag så är bara hälften gjort, skulle plugga lite till men somnade och sov i två timmar istället. Väldigt rutinerat..

Hade tänkt att ta tag i det nu istället, roligaste man kan göra en lördags kväll. Nej men ekonomiskt, inte lagt ut en krona på hela helgen! I och för sig hade jag inga pengar att lägga ut heller haha :)


23/10 Företagsekonomi B



Lyckades komma upp ganska tidigt åt en donut till frukost och känner mig nu mera väldigt laddad för att läsa på företagsekonomin i kanske de närmsta tre timmarna. Usch vill bara krypa ner i sängen och kolla på OTH hela dagen.

Men nej min "to do- list" tillåter inte :(

22/10 I wanna be loved by you

Man vet inte hur mycket man uppskattar att andas förrän man inte kan göra det! Haha, låter som en grymtande gris ungefär, plus att när jag hostar tror jag att mina inälvor ska hänka.

Nej att vara sjuk är inte riktigt my cup of tea, trots att jag kan tycka ootroligt synd om mig själv.

Så vad gör man en kväll som denna ? Jag trodde jag kunde toppa livet med kungarna av tylösand istället för fest, fast nej det gick inte. Slutade med att jag tryckte på någon länk "unga mödrar i Norge"efter det, som jag sedan satt och halvsov till.

En bebis skulle inte vara fel att ligga och gosa med..

Måns när han var liten, han skulle ju kunna krympa lite ibland bara ? Ibland en liten knodd och ibland en trotsig, illgo 3-åring. Perfekt kombination! :)


Nej usch vad ensam jag känner mig, får gå ut och mysa med mamma&pappa istället.

Morgondagens planer: Vakna hyffsat tidigt, må hyffsat bra, plugga rejält och kanske pyssla lite! Jadå!
 


Du vet allt och jag vet.. inget?

22/10 no dancing on the tables tonight!




Har kollat Lite sällskap, har ätit spagetti & köttfärssås och jag har äntligen fixat min blogg lite :) Det mesta är klart, ska bara fixa typsnitt & textstorlek sen så.

Kvällen lär bestå av en fet påse godis och datorn som min bästa vän. Min hjärna säger att jag är sugen på fest så in i den medan min kropp säger, dricker du eller är uppe längre än elva dör du.

Ne usch vad tråkigt det är att vara sjuk :(

Nu: Gårdagens avsnitt av kungarna av tylösand!

22/10 hey I love you girl!



Igår hade jag en väldigt mysig kväll med Magdalena. Planerna var att gymma, gå hälsoslingan och sola. Men gjorde vi det ? Nej vi gick till Willys och köpte allt de har som inte är nyttigt i lite för stora mängder.  Fast det är ju ingen som blir förvånad, nej.

I alla fall så kom vi i säng lite sent och jag vaknade vid tre av att jag inte kunde andas, näsan var tilltäppt och halsen svullen så jag ägnade ungefär 1,5 timme på att försöka lösa det. När jag väl somnade så hade jag en så sjukt konstig dröm som jag borde skriva ner och spara för frågan är vad som rör sig i mitt huvud egentligen, haha. Om jag säger exotiska stenar, syslöjds-kaniner, skatter, efterlyst, milfar, skor och barn så är det bara hälften så konstigt som drömmen var.

När det väl var morgon insåg jag att skolan fick klara sig utan mig och ringde mamma så att hon kom och hämtade mig istället. Svängde förbi skolan och hämtade lite böcker med, eller lite.. de vägde TON!

Så min helg lär bestå av:
plugg,plugg,plugg och ja plugg :(

Nu: lite sällskap och mammas goda köttfärssås och spagetti (som jag inte kommer känna smaken på)

20/10 This make me crazy


Försöker få ordning på designen men det går inget vidare! Så jag ger upp och fixar varm choklad och läser min svenska bok istället! Mycket bättre. ♥


19/10 Melissa Horn

.. är det enda som går just nu. Att låtar kan
 stämma överens så bra med situationer i livet är sjukt.


Att veta vad som händer imorgon eller om en månad finns inte, är det bra? är det dåligt?
 Det är det enda som går i huvudet. Trots att jag försöker ta varje dag i taget, så misslyckas jag.

Jag blir trött på mig själv, jag blir trött på omgivningen, jag blir trött på allt.
Jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig
jag kan inte skilja på om jag vill va med dig
jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig

18/10 cake



Klämde ihop ännu en måndag, så att jag fick sluta tidigare! Hur skönt som helst att komma hem kvart i två när man brukar komma hem runt fyra, halv fem!

Har hunnit att läsa massor av svenska-boken, ätit pommes, ätit tårta, bloggat för karriär i handeln (kolla http://karriarihandeln.wordpress.com/) , gått ut med hunden och fixat ännu en present till Emil! Känner att jag borde ta en riktig powerwalk efter allt jag tryckt i mig, men vädret tillåter mig att stanna inne och kanske damma av crosstrainern istället.

Nu ska jag läsa vidare, väldigt bra bok måste jag säga. True Blood, när mörkret faller!


18/10 Emil!

Grattis på 15 årsdagen brother!  ♥


17/10 Söndag

Vaknade upp hemma hos Sanna, där jag spenderade förmiddagen. Sedan fick jag skjuts hem av hennes pappa och sedan dess har jag fått massa gjort! Hjälpte bland annat pappa att skruva ner allt på toaletten och börja riva, räknade och rensade mina skor. (mamma sa att jag hade 50 par så var tvungen att bevisa att jag bara hade 30) , läst i min svenska bok, duschat och ätit =)  Nu blir det kungarna av tylösand!

16/10 Sanna

Vaknade vid elva och åt lunch med mamma, som sedan åkte iväg för att jobba. Så nu sitter jag här i min ensamhet. Precis tagit en välbehövlig och skön dusch.
Dagens planer är: Ta en taxi till falköping vid tre för att spendera dagen med Sanna! Kanske fest, kanske myskväll, kanske ja vad vet jag! Vi får se helt enkelt =)

15/10 I bekänningens ögonblick del 1




































¨



Okej jag saknar det, alltså liite. Jag lovar en del 2 kommer. För jag har såå mycket mera!


14/10 Jag får liksom ingen ordning


Det kan va så förfärligt, det kan va så bra



13/10 Somalia

Sitter i skolan och har hål, ska passa på att utnyttja tiden och skriva på mitt arbete i religonen. "Att leva i diktatur i Somalia" Roligt.. Aja måste bli gjort så kan lika väl göra det här.

Sen blir det lite svenska och sist men inte minst simma 40 sträckor på idrotten. Livet är allt bra ibland...

12/10 Sophius!



Åkte hem för att göra samhällen idag istället för att göra den i skolan. Gick ut med hunden, fota lite, åt lite, plocka lite, läste svenskaboken lite, fixa naglarna lite osv. Men ne ingen samhäll haha. Jag ska ta min plikt och göra det snart! Kanske imorgon haha..

På tal om imorgon så ska jag åka med Sophie till Skövde! Ska byta mina skor och kompletera mina köp lite, så som strumpbyxor och present till Emil. Vad nu det kan tänkas bli..

Så skolan lär gå fort, det gillar jag!


12/10 beige


12/10 The house of darkness












11/10 shiine

Hört att datorn tar all min vakna tid, inte mig emot egentligen.. men när man behöver göra 10000 andra saker hade det underlättat om man kunde vara liite hårdare med att göra det innan. Ne nu ska jag få mitt rum att skina!

11/10 13.00

Hade bild på min håltimma, så slutade klockan ett istället för tjugo över tre! Hur skönt är inte det då? Nu ska jag städa mitt rum som inte blev gjort igår =)


10/10 Bland brudar och shootar

Bilder från i fredags då vi fira Sofia och Edona! =)




























10/10 Ett ärr för inget

Sista inlägget igår skrev jag i sömnen, var så fruktansvärt trött! Men nu efter cirka 12 timmars sömn är jag fit for fight again.

Shoppingen igår har satt sina spår, min handled gör svinont och det beror säkert inte på shoppingen utan att operationen inte hjälpte. 80% chans att det hjälpte och det känns som jag är på 20% sidan, inte förvånad.

Nu överdrev jag kanske, för jag har inte haft ont så många gånger.. men ändå. Det feta, fula ärret kunde ju kvittat.

Så idag hade jag tänkt att ta det lugnt, tycka synd om mig själv och ta en funderare över livet. Plus att jag ska äta upp min frukost bestående av chips.. nyttigt.



9/10 piece of the cake


Så otroligt trött, så ni får bara ett smakprov av vad som komma skall! :)

Nu: min skönhetssömn!

9/10 Dagens fångst

Haft en ordentlig shoppingrunda med Sanna idag, på Skopunkten var vi som två småbarn i en godisaffär. Var där i över en timma och skulle bara "kika lite" slutade med att vi gick och släpa på 3 respektive 2 par skor!

Kilklackarna på bilden är inte exakt samma som jag köpte utan har silvrig dragkedja och inga nitar där bak (mina är mycket snyggare ;) ) Och kängorna ska jag försöka byta till bruna om det finns i Skövde, åtminstone en mindre storlek :)
Har väldigt många vinterskor nu, dessa nya plus att jag gjorde ett liknande kap förra året och de skorna hänger i än! Så minst 6 par vinterskor. Plus två och säkert mer! Mamma är galen men jag är glad haha!

Detta kan jag leva länge på!

Nu: Tvätta bort smink & ta på mjukisar
Sen: Lägga upp bilder från gårdagens bravader!

7/10 Bara färg!

Före                                                                      Efter

Får erkänna att jag ser lite fräschare ut på första bilden, men kan bero på att jag är nyfixad klockan nio på morgonen. Bilden som är tagen nu visar ju hur sliten jag är! Haha. Det är ungefär den färgen i alla fall, lite åt det röda hållet! Nöjd!

6/10 Stegräknare

Mamma var som sagt i Ullared idag, där köpte hon en stegräknare till mig. Tänkte att det kan ju inte vara så svårt att träna lite på. Bestämma att man går 10 000 steg per dag? Sen kollar jag in en sida där det står att jag måste gå 11570 steg för att förbränna en hamburgare! Jösses..

6/10 Seize the day



- Slingan suger, försämra min tid med två minuter!
- Haft en jättebra kväll med Matilda!
- Detta är näst sista dagen jag är blond
- Mamma har vart i Ullared och jag vill så himla gärna dit!
- Helgen kommer bli bra
- Riesen är otroligt gott
- Jag borde ta tag i mitt liv
- Jag borde sluta äta godis och träna istället
- Det finns massa "borden"
- Jag är för lat för att skriva en sammanhållande text
- Nu ska jag frivilligt läsa lite engelska, för min egen skull Halleluja


5/10 Längtan


Uppsatsen gick nog helt okej, personlig försäljning gick inte alls som jag ville men ändå helt okej. På tok för lång dag i skolan och som grädde på moset lite samhäll. Nej usch!

Imorgon ska jag vara med Matilda och baka, på torsdag ska jag klippa&färga håret, på fredag ska vi fira Sofia och Edona! Lördag blir det Borås och shoppa.

Om fyra veckor är det höstlov, om fem veckor praktik, om elva veckor jullov. Och där med tre terminer kvar till studenten.

Jag har en del att längta efter och det gör vardagen litelite enklare.



Det är okej att sakna

5/10 Liten present



Emil fyller ju 15 snart, så köpte en liten present bara.. haha ne, men han har köpt en moped och den ser ut som en motorcykel typ! Vet inte om det är lite coolt eller om det bara är knäppt haha. Har jag sagt att min bror är... annorlunda?

Varför funkar det inte med min lilla röda pärla för ? haha


5/10 Tonfisk

Polarmacka + smör + tonfisk + ost + micro = Så himla gott, lär jag leva på ett tag framöver.

5/10 Bravery



Lyckas alltid att bli klar så snabbt på morgonen nu förtiden! Kan ju överväga att gå upp lite senare men då skulle jag väl inte hinna. Haha aldrig lagom! 

Nu ska jag till skolan och skriva en uppsats om mod, förberedd är jag inte mer än att jag har päron-MER och en bulle i väskan, bra gjort Lina bra gjort!


4/10 Kanelbullens dag







Var lite butter över att inte fått någon kanelbulle, men vem kommer hem då om inte mamma med hur många som helst! Tryckt i mig två stycken vilket gjorde mig mätt! haha

4/10 Göteborg










4/10 Min enda sovmorgon



Klockan ringde vid halv 6, jag gick upp vid 6 och förstod inte varför jag somnat om. Efter en stund kommer jag ju också på att jag fakstiskt inte försovit mig utan har sovmorgon. Kul! Nja.. Var ingen idé att somna om utan bara dra ut allt på tiden..

Var precis ute och fota himlen lite, ser jättecoolt ut haha. Kan visa bilder i eftermiddag =)

Nu blir det smink och sen skolan, måste säga att jag verkligen är jätte jättetaggad! 8)

3/10 tired

Helgen i Göteborg har varit bra♥  Är dock väldigt, väldigt trött.. Så mer uppdatering kommer imorgon, med en liten bild eller två!


Jag vet inte vem du gör det svårast för, dig själv, mig eller oss båda..

RSS 2.0