27/7 The edge of glory

Städar & tvättar för fulla muggar, ska försöka med lite handling och eventuellt solning. Fråga inte hur jag ska hinna för har inte tid för planering haha.
Älskar att ha spotify premium och Sannas högtalare, städar som en gud då förutom näär jag bara måste kolla facebook och fastnar i 100 år, som nu...



Kan inte sluta att lyssna på den, dock kunde ju videon kvitta men fasen städa var det!

26/7 Skövde


Kom hem från jobbet för drygt en halvtimme sedan, slutade tidigt idag så nu ska jag bara fixa mig litegranna för sedan bär det av till Skövde med Sanna, hon ska kika present och jag ska för första gången kolla på sommar-rean om den nu finns kvar det vill säga!

Kanske drar med mig något plagg att ha på mig till på lördag, det är ju en av Falköpings mest glänsande dagar då.. eller? Ja det är cruising i alla fall :)

25/7 kokos, kaffe, knäckebröd

Blev ingen tvättning, alla tider som annars brukar stå väldigt tomma satt det nu massa små nummerbrickor i. Men skyll dig själv Lina Hansson när din framförhållning ligger på en minut. Blev heller ingen välbehövlig städning, jag låg och sov i 3 timmar i sträck istället och skulle lätt kunna gå och lägga mig nu för att sova till tolv imorgon förmiddag.

Halsen gör svinont och det känns som jag har feber, jag är bitter och min mamma tror inte jag har förmåga nog att köra bil längre än inom Falköpings area..

Insåg också att min kyl endast består av kolhydrater, inte för att jag bryr mig på det sättet men att äta pasta, nudlar, bröd, potatis och ris blir ganska tråkigt. Jag ska anställa en kock alternativt skaffa mig en man som är kock, detta måste gå snabbt också eftersom jag svälter häär..


En ostmacka blir väl fint.

25/7 Happiness


Det är så jäkla svårt att börja blogga igen när man inte gjort det på år & dagar, finns så mycket att berätta och visa i form av bilder. Ska göra det, emellan åt nu när jag äntligen har fått internet fixat!
Annars leker livet, jobb, jobb och jobb. Men fasen vem är inte gladare idag om inte jag för att jag har jobbat och än en gång jobbat. Det där med att man inte blir lyckligare av pengar är en myt, jag älskar pengar! Vem fasen gör inte det?

Sen älskar jag mitt jobb med, kanske inte kvart i sex på morgonen när min väckarklocka går loss i vanlig ordning men sen när man kommer till jobbet och träffar alla goa människor man jobbar med och trevliga kunder!

Idag är jag dock slö som få efter helgen plus att min hals dödar mig sakta men jag ska banne mig inte bli sjuk. Åsa sa att det är bra att gurgla(?) saltvatten så det ska jag testa, dock inget jag ser fram emot! Jag ska tvätta också, wiiihooo, eller? Fasen mina arbetskläder är fulla av glasyr eftersom jag lägger ner hela min själ i wienerbröden...Jag har en svart och en vit strumpa med.. dock har alla mina strumpor försvunnit så kan ju inte bero på att jag inte tvättat! Tur att jag ska till Ullared snart med två av mina finaste vänner för där, där har de massa strumpor!

RSS 2.0