15/2 energi kan inte försvinna, bara omvandlas

Denna dag har bestått av plugg, dock inte så mycket som den borde ha gjort. Råkade sova till halv tolv, därmed snooza jag i 2 timmar. Väl uppe så var jag ju inte allt för snabb med att fixa frukost och måla bord och pallar en andra gång som för övrigt är svårt att få snyggt. (ska alltid ge mig in på saker som jag inte har en susning om) Och sen tänkte jag hälsa på mormor men blev bara en sväng till apoteket och willys.

Därmed har jag läst 25 sidor i min engelskabok och pluggat natur i ca en timme. Bra gjort Liina Hansson!

Läser om olika energiformer och energiprincipen består ju bland annat av att energi inte kan försvinna utan bara omvandlas. Därför köpte jag två chokladnyheter för det är nog det min energi omvandlades till. Så nu ska jag äta upp dessa förhoppningsvis goda chokladbitarna, få tillbaka min energi och sätta igång med naturen. För nu kommer tre arbetsdagar och då blir det inget pluggande.. synd haha



14/2 Alla ♥-dag

Även om jag tycker att nästan varenda högtid är överskattad så kan jag inte låta bli att fira, även om jag gillar mina nära och kära lika mycket varenda dag så kan man ju visa det lite extra idag!

Började med alla ♥-dag frukost med Kalle, våfflor m sylt och grädde och frukt. Skulle jag kunna äta varje morgon om det inte vart så krångligt att göra och om det kanske vart liiite nyttigare!

Sedan vid tre kom mina två bästa vänner och vi fikade smörgås, the och cupcakes. Mysigt värre!

Fick ett sms från Julia precis efter att jag kommit hem från ica: Eftersom du inte var hemma får du kolla i din postlåda sen!! ♥

Som ett barn på julafton sprang jag ner och kollade mitt postfack, vad har Julia inte tryckt ner där om inte hennes jättegoda chokladkaka och ett alla ♥-dag kort där det stod att jag fick en veckas fri träning på Form med henne. Så nästa vecka ska jag träna bort chokladkakan och försöka få en start att börja träna även om jag inte kommer kunna fortsätta på gym då bindningstiden är på 1 år och vad jag gör inom ett år har jag inte en aning om! Lite spännande det där.. Tusen tack fina Julia i alla fall! :)

Nu ska jag slipa och måla mitt barbord med stolar. Har bestämt mig för att sluta skjuta upp saker, så har även tvättat fönstrena som jag tänkt att göra sedan i somras, så nu kan jag se en liten del av Falköping igen!

Frågan är hur det blir med "inte-skjuta-upp-grejen" imorgon, pluggdag och jag har sisådär 6 ämnen att komma i kapp i. Rooooligt!

Hoppas alla får en fin alla ♥-dag i alla fall!

Alla ♥-dagfrukost


Julias goda chokladkaka!



Min allra första egna, nyinköpta fönsterskrapa! vad tycks? snygg va!



Ett snöigt Falköping! Bilden påminner mig om att ta bort granris och julbelysning imorgon, inget mer skjuta upp nu, hihi

13/2 well done

Har hunnit med en hel del idag så tänkte att jag nog hinner med ett blogginlägg med! Började dagen med att sy med mitt fina UF-företag. Hade planerat att göra det hela dagen så när det bara tog tre timmar fick jag värsta rycket och storstädade, tvättade, bakade, handlade x 2, lagade mat, bäddade rent, duschade och nu sitter jag här.

Rätt nöjd må jag säga.

Och nu kommer bilder, tillägnade min kära vän Sophie!







slänger in en bild på min förbannat snygga, nya väska som inhandlades i Göteborg i helgen, mest för att jag är riktigt nöjd.

tjabbatjena kexet!

hejhallo!

Ja här har de ju vart dött ett tag nu. Men en fågel viska i mitt öra och sa att det ska bli ändring på de, vilket glädjer mig! höööööööör du de lina. (Gäller även fälthis)

Soffan, Pannkakor, glass, grädde, nutella... Pringles, cola, kollat på balett matilda.. TV

Tips från coachen:
Hade jag haft en blogg hade jag fattat mig så här kort varje gång. Varje gång jag går in på en blogg läser jag aldrig texterna, det är bilderna man kollar på.

over and out soff!






RSS 2.0