27/2 Söndag gör jag ingentiing



Fredagen var great, lördagen var slö och idag lika så. Så mycket i huvudet och så otroligt lite utfört. Blir nog några avsnitt av OTH i min säng med en smoothie och ett berg av täcken, kuddar och filtar.

Helger går äckligt fort och veckan framför känns tung med många prov, varför kommer alla samtidigt? Nej nu ska jag göra ovanstående och må lite höhö.


25/2 fjädrar

Pysslade lite igår som sagt, eftersom jag inte hittat de perfekta örhängena med fjädrar så tog jag tag i det och gjorde dem själv.. Det första är till Magdalena för jag tror hon sagt att hon vill ha ett och det sista blev inte jättebra men jag är nöjd. Önskar att jag hade all tid i världen till att göra sånt här men nej stressar ihop saker och just nu har jag superlim på fingrarna haha


25/2 Friday


Sitter i skolan, själv. Jo för alla var på öppet hus utom jag för jag jobba..
 Aja blir nog chill ändå och alldeless ensam kommer jag nog inte vara :)

Ikväll blir det lite fest med coolingarna över, får hoppas det blir en bra kväll,
eller ja det blir en bra kväll eftersom jag ska tillbringa den med Maggan och Sofia höhöhö.

Igår var det fullt upp, hälsa på mormor & morfar lite efter skolan och när jag sedan kom hem fick jag för mig att baka mjuk pepparkaka och inte en utan fyra så att mormor, farbror och pappas jobb också skulle få..
Sen fortsatte jag att vara impulsiv och satte mig för att pyssla, vad kan jag inte säga för det är en hemlis till Magdalena, får se senare..

Och självklart hade jag egentligen 1000 andra grejer att göra så som att duscha, packa, städa och kanske blogga lite. Men det stressade jag ihop denna morgonen och nu har jag även bloggat. Välplanerad människa är vad jag är!




22/2 brakmiddag



Har precis tränat med min favvomaggan kört lite box, nu håller vi på med brakmiddag kyckling och klyftpotatis! Dagen har varit lång men helt okej ändå! Mina fina 18-åringar tog körkort båda två idag! Så jävla duktiga rent ut sagt och dom är så himla värda det så som de pluggat!

Sen jag som skrytit att jag inte halkat på hela vintern halka idag inne och trodde min arm gick i tusen bitar men så illa var det inte haha. Sen påväg hemifrån gymmet nyss halka jag i en trapp ute, gjorde dock inte lika ont men vad tusan varför allt på en gång? Jaja jag lever det är väl huvudsaken. Nu ska jag sluta lipa och äta lite god mat med min bästis!

21/2 Monday morning

Måndagar är ju som känt alltid segt, speciellt nu när jag inte jobbar kvällarna längre för då sparar jag ingen energi haha. Så istället för att åka till mormor&morfar så åkte jag hem och däcka med huvudvärk sov i tre timmar och nu är jag hyperaktiv och älskar livet. Yes, plockar i mitt rum som antingen har för mycket saker i eller är för litet ? Det blir stökigt på två röda nu förtiden. Lyssnar på Rix fm och blir otroligt sugen på att dansa i flera timmar med lite alkohol i kroppen, synd att helgen är så långt bort den kan vara!

Just det ja, jag och Magdalena gjorde ett besök på gymet imorses.. Alltså det är inte min grej, känner mig klumpig och ful haha. MEN det ska bli min grej fy fan.. ska bara lära mig att gilla det först haha!

Nej nu ska jag städa lite och ladda för världens längsta skoldag imorgon som toppas med lite samhäll x2 bläää

21/2 GRATTIS!

Grattis på eran 18-årsdag fina vänner, tänk att två godingar som ni kunde kläckas på en och samma dag! ♥

20/2 Jönköping!




Spendera en dag i jönköping, många fina inköp och mycket övningskört. Blev stoppad av polisen för andra
gången denna veckan med, fartkontroll bara men ändå jag har ju inte ens körkort haha.

Aja hitta dessa i klädväg en poncho från Åhlens och en tunika från JC, sen köpte jag min älskade mandelolja med! Flötigt som bara den men så mycket bättre än body loiton :)

Sen hitta jag massa på IKEA till mitt blivande hem också, nu saknas bara just det: ett hem.

19/2 laatmask



Jag skulle kunna överdriva och säga att jag har massa att göra, ingen tid osv.
Men jag har inte massa att göra, däremot lite och istället för att ta tag i saker har jag börjat lata mig igenom varenda dag förutom när jag jobbar, för på jobbet där är det enda stället jag lägger lite energi.

Men det får det bli ändring på snart, ja. Nu är det skrivet och då gör man det eller? Hela vintern har varit sån här. Nu ska jag sluta klaga också, fi fan.

Fina nyheter är att ju att jag ska besöka mitt fina blå-gula varuhus imorgon och nej inte gekås utan IKEA, mm love it! Blir en trip med la famillia och jag ska övningsköra hela tiden. Massa flugor i en smäll!

Idag har det vart jobb 7-18 så det blit sängen tidigt eller rättare sagt nu med att ta igen lite solsidan.♥


14/2 P U S S !


Jag vet, överskattad dag speciellt på singel-fronten men jag kan inte låta bli att gilla det. Bakade klart tårtan och bakelserna idag. Sen har jag inte gjort allt för mycket. Mamma kommer hem snart och då åker vi till morfar och hälsar på lite och sen blir det nog en sväng till staden.

Hoppas alla får en bra dag om det är en alla hjärtans dag eller inte! :)


14/2 Alla hjärtans dag i skolan









 





Tänk detta, romantisk musik och high school-film-feeling. Fint!


13/2 Love

Att få hänga med 2 bästa vänner på en och samma gång, det är lycka det.
Idag har det inte hänt eller gjorts allt för mycket, sjukligt trött efter denna gripande helg. Ska snart sova och imorgon då ska jag ta tag i ett och annat, så det så.

12/2 hej och tack för kaffet

Kvällen igår börja bra sluta mindre bra. Skulle då festa med mina fina bästa vänner, var verkligen på tiden eftersom vi tre tillsammans inte festat på år och dar.

Tanken slår mig redan när första cidern knäpptes att jag inte käkat allt för mycket och säger att ikväll kommer jag spy. Sagt och nästan gjort mådde förjävligt runt tolv, ett någon gång och åkte hem till Sanna och däcka i hennes säng. Hatar att vara lättpåverkad, mja då.

Vaknar självklart sju och kan inte somna om, så gick upp och tog en dusch. Vill att mina tjejer ska vakna så vi kan diskutera gårdagen, känns som jag inte kommer ihåg riktigt allt.

Vill även att staden chili ska öppna så att jag kan gå och köpa bakispizza, något svagt minne av att jag lova Magdalena, Sanna och framförallt mig själv nu i efterhand.

Så länge får jag njuta av gårdagens chips mmm






9/2 heeej nyttig tjeeej

Idag var jag på provträning på actic, har ju tränat lite pass och så men idag tog jag det stora och tunga steget in till gymet. Hon visade lite och det lät väl bra, synd bara att jag kommer vara seriös i max en vecka. Så tog jag svängen förbi Floby skolas öppet hus, det är fint men det är inte där min högstadieperiod utspelades :(

Sen när jag kom hem hade mamma bunkrat upp med bananer eftersom jag för en gångs skull börjat laga mat eller ja smoothies, så himla gott. Och hon hade även köpt krassefrön som jag plantera skitsmidigt på papper. Mitt nya pålägg istället för sleten hushållsost, jaa så nyttig ska jag bli!


Jag råka även köpa godis och fika på öppet hus idag. Men det hör inte till saken. Nu måååste jag verkligen verkligen plugga företagsekonomi B så att jag kan ha sportlov med samvete sen.



7/2 Tur att man har snygga vänner!



Nu ska jag plugga matte och systemåterställa min datooor även om den var normal när jag starta den idag så känner jag att det är dags nu haha :)

7/2 helgen

Sitter i skolan och väntar på min lektion vid 11.20, för det är sådant man får göra när man bor på landet och har två bussar på hela morgonen. Så trött på det!

I alla fall ska snart till stan och fixa en liten hemlis, sen blir det två lektioner och sen ska jag simma. Ja jag ska träna, blev inget med detta förra veckan och nu blir det stenhårt istället. ( får träningsvärk vid tanken)

Helgen har varit bra i fredags bakade jag och kalle bullar och de blev så himla lyckade ser exakt ut som köpta och smakade bättre än köpta hihi. Sen jobbade jag lördag dag och på kvällen blev det mys med kusiner, deras pojkvänner och måns :) Och igår blev det jobb igen och änglagård som i övrigt blev förstörd av dottern, så dålig skådespelerska! Nej jag skulle inte göra det bättre själv men ja, hade inte tänkt göra någon film heller.

Sen när jag kommer hem har min data fuckat upp totalt, msn, google chroome och mina bilder på skrivbordet var borta och det mesta annat medans VLC, Utorrent och lite andra grejer var kvar. Fattar inget, får ringa någon kompetent snubbe idag och se om man kan få lite hjälp hihi :)


6/2

Låt mig gå i ide och väck mig inte förrän världen ser lite ljusare ut.


5/2 lÖRDAG

Jobbat från sju imorses till 3 och nu sitter jag hemma hos Pernilla och ska snart till Linda & Mats för att umgås lite och sen kommer Sarah med familj med :) mysigt mysigt. Sen imorgon är det på jobb igen klockan 7. Jobbarhelg, mjadå!



Mats, tomten  och Magnus på julafton :) Måns i hörnet med, får äntligen träffa plutten!


4/2 Kanelbullar!

Slänger ihop lite kanelbullar, så spenderas min fredagskväll hihi. Sen blir det jobba dag både lördag och söndag denna helgen, gott gott!

3/2 Kalas























Bilder från kalaset förra tisdagen, firade farbror som fyllde 75 år. Mycket kusinbarn, mycket mat, mycket fin släkt <3

3/2 friluftsdag

Idag var det friluftsdag, var ootroligt segt att gå upp hos Sanna. Förr i tiden gillade jag friluftsdagar, åkte alltid i backen och lärde om mig för varje år. Nu skulle jag inte sätta min fot där, skulle vara att skämma ut sig för all framtid så nej jag gick till backen och simmade 40 sträckor. K U L.
Vilken fantasi lärare har.. ja ja fick lite träning i alla fall, denna veckan har mitt kort inte dragits en enda gång på actic. Jobb, skola och lathet står i skuld.
Nu håller jag på att rensa väskor, varannan väska tänker jag "hur fan tänkte jag när jag betalade för denna? Skulle inte ens gå med den om jag fick betalt?" Och andra blir jag arg på mig själv för att jag tryckt in i en låda. Jaja nu har jag bytt väska i alla fall, ska inköpa en ny inom kort, ska bara hitta den perfekta. Inte lätt..

2/2 Ben & Jerry's



Ännu ett kvällspass gjort, köpte med lite ben & jerry's så jag och sanna har suttit och mofflat nu. Sen har hon plågat mig med frågor från något spel. Äsch, imorgon är det friluftsdag, ska bada och ut och gå är väl inte jättetaggad men..

2/2 Redbull


Sitter i skolan och dör av hunger, men kan ju inte gå mobbad själv till matsalen så får vänta på att Sanna slutar. Var i stort sett ledig till 13.00 men gjorde lite marknadsundersökningar och kom hit vid halv nio istället.

Slutar klockan 15.20 och sen blir det direkt till jobbet för att jobba till klockan 21. Blir nog en bra dag :) Fast jag är dödens trött och gick och la mig i tid´, hjälper ju inte..

Haha hittade ett flak redbull som mamma köpt, är det normalt ? att mammor köper redbull till familjen för att sedan dricka det själv. Nja, hon har dille på energidrycker, borde ju ändå vart Emil haha.


1/2 Tracy Chapman - Fast car

Eftersom jag inte kan lägga upp filmer på bloggen (?) Så får det bli en gammal hederlig länk:

http://www.youtube.com/watch?v=dl6yilkU1LI

Gåshud, rysningar och delade känslor.  Lyssnat säkert 150 gånger nu. Fy vad fint.


1/2 Plutten min då



Min lille lille plutt har varit hos farbror doktorn. Han hade små knölar i nacken och de trodde det var tumörer så vart lite ledsen i ögat ett tag. Men idag när det opererades bort så visade sig det inte vara något farligt.

Dock är godingen halvt levande bara, har aldrig sett honom så groggy och omanlig. Han sitter upp och sover och ja, ingen vakthund att hänga i granen direkt. Sen att han har ett fett äckligt ärr i nacken gör inte saken bättre, aja han har nog fått en del smärtstillande kan jag lova så som han vinglar.

1/2 Tråkigheter

Redan februari, sjukt vad tiden går fort. Är inte i skolan idag, vaknade upp hos Sanna och det kändes som jag sovit en halvtimme max trots att det säkert handlade om åtta timmar. Synd att det var tisdag bara då det var som mest lektioner och jag skulle tränat box.

Hade varit tråkiga nyheter i skolan med, jag kände honom inte och vet inte mycket om det men jag hoppas verkligen att han har det bra där han är nu...

Det är när sådant händer man uppskattar folk i sin omgivning mer än vanligt, det är sjukt att något så hemskt ska behöva hända innan.

Vila i frid


RSS 2.0