26/6 "Här var det livat, här var det glatt" Stenholm

Ne här blir det ju inte mycket skrivet och uppdaterat, varför? Jo för att jag har lekt sambo och min sambos mobila bredband strejka, sen att jag jobbat 32 timmar på tre dagar och firat midsommar kan spela in det med. Nu är jag i alla fall hemma från alla dess festligheter. Trött och sliten men det är la det värt..

Bilder och tjöt om de senaste dagarna kommer senare!

21/6 fixat&klart

Nu är allt fixat, bara till att chilla kvällen igenom och gå och lägga sig tidigt så att jag orkar med morgondagen =)

Snyggingen min var precis här och visa hans nya bil, stolt som få men det hade han väl all rätt att vara, bilen var ju jättefin! 

Imorgon blir det IKEA & A6 med the family, hur länge sen som helst vi hitta på något själva så ska bli riktigt nice. Hoppas på att de är beredda på att betala ett och annat för jag behöver mycket nytt haha.

Ett måste är i alla fall tygskor & Gladiatorsandaler, hoppas jag hittar ett par bra =) !


21/6 100 things



När jag vakna kännde jag att det var tusen grejer jag var tvungen att göra, men nu kommer jag inte på en enda till. Jag har lagt fram allt jag ska ha med mig inför de kommande dagarna vilket blev en hel, skulle lika väl kunna vara borta i en månad med dessa grejer tror jag.

Jag har städat mitt rum, kliniskt noga och nu ska det banne mig hållas såhär!  Jag har skrivit inköpslista till imorgon så jag inte missar något. Och jag håller på att fixa mina naglar..

Ska gå ut med hunden & diska sen är det ingenting mer..  Kalle fråga om jag ville komma in till honom och dra till badet men jag orkar inte sätta mig på moppen, är skittrött trots att jag sov allt för länge. Lika bra att sova så man orkar de kommande dagarna med shopping och jobb ;)


20/6 Inte illa pinkat

 

Nu är de klara och jag har lyckats ännu en gång. Man skulle nog kunna säga att jag är bäst, jo men det är jag nog haha nej så självgod får man inte vara. Men smaka nyss på en misslyckad eller nej en bulle som inte såg ut som de andra (jag misslyckas aldrig) och den var svingo! hihi











Där kom lite bilder från igår kväll med, Kalle och Matilda kom hit så grilla vi och så. Spela kubb med knotten som våra bästa vänner. Kika på bröllopsmiddagen och så sen åkte jag med dem hem! =)


Kan ju passa på att säga att jag har 21 månader med världens finaste kille idag,
 jag älskar dig så

20/6 Pizzabullar!

     
Håller på att baka pizzabullar, gud så gott!  Håller på att fixa mat för kommande arbetsveckor så jag kan frysa ner det och lätt ta med. Hitills har bara pannkakor blivit gjorda, idag pizzabullar, imorgon piroger och lasange kanske paj!

Har i alla fall umgåtts med min kära pojkvän idag, mysigt så. Åkte till skövde, laga mat, städa hans rum *hoost* ja =) Sen kom pappsen och vi övninskörde en del, går åt helvete rent ut sagt. Jag är bilrädd alla bilar som är inom hundra meter är monster och kärringstopp är min värsta fiende, som tur är får jag inte det så ofta längre =) !

Jag börjar jobba om två dagar känns helt sjukt! Men samtidigt kul, var där och handla idag och känner att det kan bli riktigt bra att vara där.

Nu har degen jäst klart! Dags att fullända dem! =)

19/6 Daniel Westling aka Boxer Robert

 

Sen hur lika Victoria och Daniel är ju läskigt, ser mer ut som syskon!


19/6 wedding cake

Kollar för första gången på bröllops förberedelserna på TV nu. De intervjuar varenda kotte och alla tjatar om vädret. Men lite kul är det ju faktiskt, lite för mycket bara..

De intervjuade precis kocken Stefano Catenacci som är ansvarig för bröllopsmiddagen. Han verka ju ha koll på läget men sen fråga de hur många våningar tårtan skulle ha. Då sa han att han inte hade hand om den men att det ryktades om att den var 7 - 8 meter hög ?!  Måste hört fel för det är ju fyra gånger så högt som det är till taket?

Varför inte bara ta deras egna bröllopstårta från Frödinge ?
Är den inte fin nog ? haha


19/6 Just a little problem

Insåg att halva bilderna bara syns eftersom min blogg var större förut, så volleyboll bilden när alla kollar på bollen har lixom inte samma mening nu för bollen syns inte..  Inte heller Sanna fick vara med på gruppbilden. Aja, det löser sig och nu mååste jag verkligen sova! puss & G natt

18/6 Någorlunda annorlunda


Bild från igår


K
vällen har bestått av massa godsaker. Jag & mamma fixa först pannkakor sen kom melon,nektariner och bigaroer fram, så jäkla gott!

Sen kommer mamma med feta godispåsen och helt plötsligt har Emil gjort kladdkaka. Hade ju varit otacksamt att inte smaka lixom.. Så nu känner jag mig bara 10 kilo tyngre och med det går jag och lägger mig..

Just det ja hade besöksrekord idag, wiiho. Kenza, Blondinbella och de har flera tusen, hundra tusen besökare.. Men passa er för här kommer jag! Ne men nu börjar jag allt bli för trött haha, firade med att knåpa ihop en ny design i alla fall. Lär ändras både en och tusen gånger tror jag!


18/6 Det blev en kväll på beachvolleyplan











Alla står still, Alla kollar på bollen, Ingen gör något.

Go kväll!


18/6 Det blev en dag på stranden..









Trötta pojkar, ska väl inte säga något jag var inte så pigg jag heller!  Tyder nog på en
lyckad dag skulle jag tro, hoppas detta görs om inom kort! Nu: Kirra pancakes!


18/6 Vi hade i alla fall tur med vädret..

Detta vädret var ju inte vad jag ville ha! Kunde det inte fortsätta och vara fint när det ändå börjat ? Tydligen inte, tur att det var bra väder igår i alla fall =)

På onsdag börjar jag jobba, känns bra men dessa dagar har gått alldeless för snabbt. Inte hunnit med allt jag tänkt, men varit massor med Kalle så jag är nöjd ändå ♥

Idag vakna jag mycket tidigare än honom och käka frukost för att sedan åka runt halva stan för att hitta morfars favoritgodisar, åkte sen till sjukhuset och hälsa på honom lite. Efter det åkte jag hem till mormor och var med henne lite och sen i allt spöregn åkte jag hem! Fryser än trots att det var för snart 2 timmar sen..

Snart kommer bilder från gårdagen =)


17/6 Sommarhäng

Dagen har bestått av sol, bad, goa människor och mycket mera! Vakna tidigt för att ta moppan till Sanna och vidare in till stan. Hem till Kalle och väcka honom osv. tillslut vid halv 11 typ kom vi iväg. Stanna i Skara på vägen för att köpa sådant som kan vara gott att ha =)
När vi kom fram var det inte alls så mycket folk jag är van vid. Kalle kläcker såklart ur sig den smarta kommentaren att semestern inte börjat och det är torsdag. Tur det!
Hade en jättego dag i alla fall, kom hem till Falköping och åkte vidare till Mägi där ida, sanna och Sara var. Så drog vi vidare till Beachvolleyboll plan och chilla lite. Jag ägde ju såklart på planen *hooost*
Nej men riktigt go dag, den kommer på bilder inom kort!

16/6 BAD







Lite somriga bilder sådära va ;)

Kalle vakna till slut och vi drog på vår runda runt hälsoslingan, kändes inte lite skönt efter när man visste att man cyklat 8 kilometer varav fyra med en pojkvän på longboard hängandes på sina axlar haha.

Jaja sen skulle Kalle spela golf med Dennis så då gjorde jag Mischa och Sanna sällskap i grushålan och bada för första gången ute i "naturen" hur skönt som helst! Och imorgon blir det mer för då drar jag, Kalle, Dennis, Sanna och Filip till Svalnäs, hur gott ? såååå gott!

16/6 Suuuul

  • Klockan var ställd på tio, det var då vi skulle upp och ta ett varv på hälsoslingan Kalle på longboard & jag på cykel. Borde vara halvvägs nu men nä, vad ser man i sängen ? En sovande pojkvän medan jag sitter här skitpigg och vill ut i fina vädret, jaja får väl ta och hoppa på honom bara en timme försent.
  • Känns ju inte såå fel att det blir en tur till Svalnäs imorgon, skulle lätt kunna bo där om det skulle vara så. Synd att det är så jäkla långt dit bara =(  Får väl hålla sig till odenbadet, panka eller varför inte grushålan. Säger ganska mycket om lilla Falköping.

15/6 Update

Har inte skrivit på ett tag men kan sammanfatta vad som hänt.
  • Jag har blivit förkyld
  • Min pojkvän har kommit hem från Oslo
  • Magdalena har fått en lägenhet och igår var vi på inflyttningsfika och jag kan bara hålla med om att hon måste ha Falköpings vackraste etta! Grattis till henne!
  • Solen hitta till Falköping idag
  • Jag är sämst på allt vad kortspel heter, kan nog Sophie och Matilda hålla med om..
  • Kalle har fått jobb och köpt bil och glömt av mig. Känns bra.. Men ändå grattis till honom!
  • Jag har vart och pumpat basketbollen så ska snart ut och spela lite..
Nä men det var väl det.. På torsdag blir det Svalnäs ♥ med några godingar, yeah !

13/6 Bilder från kalaset


Jättegod mat som alltid såklart.


Lovisa & Karl


Farbröder, fastrar,kusin & kusinbarn


Jag & Emil


Tårta & Tomas


Annika & pappa


13/6 It's raining men



Trött & sjuk, inget vidare väder och inget sällskap.Bra start på sommarlovet, inte så va?

Det regnade precis som aldrig förr här utanför, vill ha sol & värme så man kan var ute och bli brun men det blir ju inget med det!

Skulle ju åkt för att lämna Måns idag men det blev inte så kanske tur det eftersom jag vaknade och hade jätteont i halsen och feber. Så dagen har bestått av att tycka synd om mig själv för det mesta, pratat lite med Killekalle och hoppas på att han kommer hit sen..


12/6 Avslutning/beach 10

Här kommer bilderna, både från avslutning & kvällen!


















Den mysbilden får avsluta =) mycket bra kväll i övrigt!

12/6 lilla söta Månstret ♥








Den powernapen blev inte så lång men men sömn är alltid sömn, ikväll blir det då kalas för min kusin Annika som fyller 45 år. Kan nog bli trevligt, sen imorgon åker jag och lämnar Måns i Göteborg och möter upp Kalle som kommer hem från Norge. Lika söta båda två! Och saknar båda så himla mycket!


12/6 powernapoo

Nu powernap Sen ladda upp bilder. yes

12/6 smeeeten

Gårdagen var hur go som helst, sluta vid halv tio ? ungefär då vi brukar börja annars haha. Jag, Becca och Sophie drog hem till Sophie och chilla. Jag fick för mig att jag tappat bort min mobil, ringde bussbolag osv. Visade sig att den låg hos Sanna haha vilken lättnad.

På kvällen blev det fest, var ju tvungen att fira att man klarat första året. Börja förfesta hos Ellinor med Sophie  och alla andra goa brudar. Sluta på Terrassen i smeten, fy fan geggigt smetigt ja.. men kul var det! 
 
Nu ligger jag här och ska inte göra någonting förrän det blir 45 års kalas/fest hos kusin. Sova & käka marknadsgodis, råka ju vara marknad där jag bor händer vartannat år. Så gick dit köpte mitt godis och gick hem igen för att slänga mig i sängen, gooooottt.


10/6 kenyadag



Ännu en slapp skoldag, hade lektion i max 1,5 timme sen var det hem med mammsen =)

Körde lite lekar, jag var med på en vattengrej och en snurra och sedan springa. Fy fan! värsta jag vart med om hela marken vikte sig under mig och jag ramla x antal gånger sprang så jävla snett och jag vet inte vad haha !
Jaja kul var det i alla fall =)

För mer bilder klicka på länken http://karriarihandeln.wordpress.com/2010/06/10/kenyadag/

Imorgon blir det skolavslutning och sedan fira detta med mina brudar minus jessica tyvärr, men det finns ju fler chanser att festa tillsammans såklart ♥

10/6 orginal lifestyle




Ligger och myser, känner att jag förtjänar det efter allt gräsklippande. Den som kom på åkgräsklipparen var en riktig smart typ synd bara att mina föräldrar inte är lika smarta. Gå gräsklippare är inte speciellt kul ju.

Jaja en god gärning gjord i alla fall. Tog första bästa och största plagget jag hitta. Råka bli mammas tröja som jag nu funderar på att sno och använda som oversize tröja med ett par leggings till, skulle sitta fint.

9/6 Polka för hela slanten.



Sitter och äter marabou polka (verkligen skitgod!) och spelar polka spelet på Facebook lika inne i båda haha. Känner att chokladen tar slut allt för snabbt lika så mina goda vaniljbullar. Mitt gymkort har gått ut och jag rör inte speciellt mycket på mig, vart ska detta sluta ?

Drar en funderare på om man ska köpa ett säsongskort på odenbadet för att simma ikapp min träning. Kanske räcker med att springa på Pa:s och bära lådor ? Ja ja det återstår att se ;)

9/6 HP-dag








Skolan idag bestod av lek från 10 till halv 12 ? Inte så mycket med andra ord..
Vi gick tipspromenad, grilla korv, gjorde någon ordlek och spela brännboll med tvåorna, ganska så kul faktiskt. Synd att vädret inte var det bästa bara..

Kom hem tidigare än någonsin och försökte hitta på något att göra, inte kommit på något speciellt än. Städat lite, tagit kort på min gamla cykel och lagt ut på blocket och käkat glass. Inte så mycket för att vart hemma i nästan 4 timmar, nää

8/6 Vaniljbullar!



  

Skippade att tvätta moppen och började baka vaniljbullar istället, mitt i allt så skulle Emil bli hämtad så passa på att övningsköra. Gick ju sådär haha, 2 kärringstopp och 2 snea parkeringar av 3. Jaja det är ju andra gången jag kör bland trafik så det var väl inte så dåligt. 

Nu håller bullarna på att jäsa för andra gången, hoppas de blir goda för jag har kämpat i evigheter haha!


8/6 To do list



Kom hem runt halv 2 & har hunnit med
en hel del sen dess, tack vare min "att-göra lista" Skitbra att skriva upp allt man kommer på och sen stryka allt eftersom man gjort det! Nästa grej är att äta och därefter tvätta moppen. Ser knappt vad den har för färg genom all smuts..


7/6 Kladdkakebak!


7/6 Sänni time!

Sluta lite tidigare idag, smet iväg för att mysa med Kalleponken♥ eftersom han åker till Oslo idag.

Hann med 1 bussen hem, somnar såklart och vad ser jag när jag vaknar om inte ett tiotal ungar som illglor på mig. Kan ju gissa på hur jag såg ut när jag sov, haha.

Snart kommer Sanna hit, vi ska baka kladdkaka är det bestämt sen får vi se vad som händer =)



7/6 Årets första dopp, bättre sent än aldrig!



Skolan känns riktigt värd nu, speciellt
glassen, betygsnacken och bokinlämningarna. Nej men chilla på
skoltid ska man väl inte klaga på!

Bada på idrotten idag och årets första dopp ute avklarades, borde gjorts för längesedan typ i april ? Känns som fördröjningen har något med att "gamla" flobynian inte längre går tillsammans. Slår vad om att det blivit av tidigare om så var fallet, grushålan, flobybadet eller säm. Mja det är minnen det ♥

6/6 Bilder från balen






Jag är ju absolut inte avundsjuk och längtar verkligen inte tills jag tar studenten och får gå på balen eller så..

Alla var så himla fina! Kom i fina bilar, med underbara klänningar och kostymer.. Var lite svårt att ta kort på grund av platsen vi satt på och irriterande människor som satte sig framför kameran men går ju att se hur fina dem är ändå!

Men det är ju bara två år kvar, får hoppas att de går himla fort för jag vill ta studenten nuu!


6/6 the prom


Nu blir det iväg för att kika på Kalle och deras bal! =)



6/6 Sveriges Nationaldag

Känner att det inte blir så mycket skrivet här, igår var jag i stort sett död hela dagen. Slappa mig igenom hela dagen tills kvällen då jag övningskörde på riktigt för första gången. Åkte till flygplatsen för att jag skulle få åka lite fortare utan trafik på landningsbanan. 

Då var pappas kompis där så fick åka med honom upp och flyga först, försa gången i mitt liv jag flög. Ändå har pappa haft setificat (stavning?)  i snart ett år. Är nog dags att åka med honom snart haha =)

Fick köra hem och det gick jättebra för det mesta i alla fall, känns bra att ha kommit någonstans med körningen nu.


Idag gick jag upp vid 10 för att sola hade jag tänkt, men fick istället följa med pappa för att lära mig byta däck, kolla oljor, lufttryck osv. Kan ju vara bra att veta det med..

Nu ligger jag äntligen och solar fast strax kommer pappa & emil med tahimat så får väl gå in och gotta mig lite =) !

4/6 Studenten 2010!


'
Kom hem för en liten stund sedan, haft en jättetrevlig dag dock sprängs mitt huvud snart av trötthet!
Gått runt som en zombie halva dagen så sova är nog en idé, får berätta om dagen imorgon istället=)

Vill bara säga ett STORT grattis till min goding! & att jag älskar honom något otroligt mycket!♥


2/6 Sooool

Äntligen har solen & sommaren hittat till Falköping, hur gott som helst! Chill skoldag, hade två lektioner som vi inte gjorde alls mycket på och på håltimman drog jag & tjejerna till stan för buffé på Wokstugan och kika lite i affärer..

Kom hem för några timmar sen och har grejer lite städat & packat. Mamma skulle komma hem med bensin till moppen och hon sluta vid fyra, alltså 1 ½ timme sedan men vart är hon och vart är bensinen ?! Mitt tålamod är på bott och jag får ryck..  När den väl kommer drar jag in till Falköping för att hjälpa till lite och imorgon ska jag vara med Sophie och fixa inför fredag! ruuuuligt


2/6 Nytt!




Gick in på Vero Moda idag och köpte detta för presentkortet jag fick av Marit & Matilda =)

1/6 Hej du prickige!

Gjorde ett tappert försök och drog ut täcke, glass och tidning för att spendera någon timme i solen. Vad gör solen ? Går i moln varannan minut så där låg jag och frös med min jävla glass.. Gav upp ganska snabbt och drog till Floby för att slänga mig i kärringagrillen som morfar säger.

Brunare blev jag men allt positivt tar alltid med sig något negativt därav ser jag ut som en prickig korv, fräknar är inte min grej må jag säga..


1/6 stenålder's

Mitt mobila bredband har haft sin egen vilja, ballat ur totalt och haft sitt egna lilla liv i några dagar. Men äntligen funkar det igen (tror jag)  Så jag är back on track @ 2000-talet. Skönt det!
 

Jag orkar inte skriva det som hänt, inte så mycket heller. Men lite bilder finns att tillgå hihihå



Mamma & mormor                                                  Sanna


Stekarna den ena i vinterjacka den andre i jeansjacka haha


Singstar ja ja


I måndags


RSS 2.0