29/3 ...

Ingen inspiration, ork, tid osv att skriva hehe. Men det flyter på bra här trots allt!

Sorry alla mina 27 miljoner bloggläsare, vet att ni saknar miiiig!

26/3 last night



Jag vill inte påstå att jag är pigg, sov fyra-fem timmar i natt och drog till UF-mässan med klassen vid halv 11. Men gårdagen var fet, idag var det lärorikt. Snart ska jag ta tag i körkortsboken och sitta med det under earth hour. Orkar inte ens tänka på att det är lördag kväll :] hehe puss!

Kolla in här, vettja: http://karriarihandeln.wordpress.com/

23/3 nothing at all

Förmiddagen var riktigt effektiv, eftermiddag/kväll har varit raka motsatsen.. har suttit vid datorn i säkert 4 timmar och inte gjort något.. Så jävla skönt i övrigt :) Känns som jag missat något viktigt prov eller läxa eftersom jag inte behöver göra något.. Aja en jävla träningsvärk har jag i alla fall, gått och lipat över den hela dagen men gott är väl det, att man vet att man tränat lixom!

Nej nu ska jag bädda ner mig kolla film och sen sova som ett barn.

23/3 jodå..



Vaknade för tidigt för att det ska vara okej en studiedag, gick upp och gick till thorells för att plugga lite! Sen gick jag en sväng med Magdalena och lunchade på lilla Blå. Efter det kom mamma & Karin och vi gick för att boka resa, så nu är det premilinärt bokat! Så jävla skönt att något rullar när 99 % av livet står still, fastnat.
Längtar till sommaren/hösten då kanske det mesta är ur vägen!

I Övrigt älskar jag min vän Magdalena Sahlén. Så mycket mer behöver inte tilläggas..

22/3 Kap





Lite kap från Ullared, dock lyckades jag köpa två olika ljusstakar trots att jag bytte en gång för att jag inte hade samma haha, lyckat Lina. Så om någon har vägarna förbi Gekås får ni jättegärna köpa en av de vänstra haha..

22/3 look at the rainbow



Inköp från igår.. Magdalena tyckte det var det fulaste hon sett och mamma trodde det var ett nattlinne och när jag sa att det inte var det tyckte hon att jag kunde använda det som det..

Men jag älskar den, nästan jättelång, tänk brun beach-body slänga på sig denna över bikinin och softa i. Fan jag kan inte förstå varför de tycker den är ful, men det stör mig. Jaja jag får väl bli tjejen i den fula klänningen hihi.


21/3 la gekås





Har spenderat en dag på blå-gula varuhuset Gekås, ångrar inget köp hitills! Dyrt blev det men jag är
supernöjd, till och med Casper vet vad som gäller när vi kommer hem! Fostrad av dem bästa ( jag & mamma )

Nu ska jag sova! Tär på en att shoppa.. höhö


20/3 Holy time

Pappa har lagt beslag på Tv:n och jag får inte kolla solsidan. Jag kollar cirka en halvtimme TV i veckan och just denna var tydligen han tvungen att kolla på något annat skruttprogram.. Han brukar ju till och med vilja kolla på solsidan.

Ja ja imorgon beger jag mig till mitt favorit blågula-varuhus med favvomaggan och favoritmamma. Min lista på saker att köpa är överdrivet lång och ja jag är lite utav ett Ullared-fan (låter som att jag heter Gun och är 53 år)

Nej nu ska jag krypa ner i sängen och sova hihi

20/3 this is how I spend my weekend



Fredag: Hade go dag i skolan, kilade till gymmet med Sannisen och gjorde ett riktigt bra pass. Köpte massa god mat, frukt och godis. Kollade lägenhet och gotta oss framför TV:n

Lördag: Började jobba klockan 7, alltid roligt att jobba med Linus så tiden gick fort! Övningskörde hem och sedan ängnade jag hela min lördagskväll åt att rensa mina garderober med mamma, varvat med lite tacogratäng. Däckade klockan 10.. säger lite om hur sleten jag var!

Idag: Vaknade 9 degade mig upp käkade, satte mig på verandan en timme och solade ansiktet (tog faktiskt lite) Åt igen och sedan kom mamma & pappas kompisar så kikade vi på utlandsresa till hösten.  Och nu har jag precis rensat sista garderoben och är helt död, tror jag tagit över magdalena,emil och mammas förkylning med. Great!

17/3


Så jävla sur, trött, grinig.. ALLT!
Öppnade min garderob och den ser ut som helvetet själv, och trots detta skåp med massa kläder så
finns det inget att ha på sig numera. Vill ha vår och kunna gå i tunikor utan leggings, shorts, tygskor i
fina färger, min vårjacka osv.. Kunna sitta vid en solvägg och få lite bränna och ja vi är väl på god väg.

Dock har jag hört rykten om snö..

Nu ska jag städa mitt rum sen sova av mig mitt dåliga humör, kort skoldag imorgon, träning och sen myskväll med min homie Sanna. Ett bra tag sedan vi hitta på något nu så tror det kan bli en riktigt fin kväll!


17/3 trötter

Känner för att lägga mig i sängen med en fet påse godis och en bra film, gärna någon brevid att snacka skit eller mysa med för att sedan somna och sova tills våren är här på riktigt! Alltså jeansjacka-våren.

Men nej nu ska jag träna, skulle kunna springa ute men då orkar jag max 2 minuter. På Obitreken klarar jag åtminstonde 30-40 minuter, finns lite mer motivation på gymmet men kan man inte komma dit får man ta vad man har.

Nej skulle som sagt vara skönt att sova lite, några veckor kanske! Bläää


16/3 fina människor på förfest




























Fin kväll som började i magdalenas lägenhet för förfest med saknade människor, därimellan födelsedagsfest för Jenny & Ellen och sen sluta det upp med Magdalena i ett bad och några mumsiga fattiga riddare hihi! Bra kväll :)

14/3 finns det hjärterum..

.. finns det stjärterum!

14/3 man ska inte kalla det smärta




Idag har sötsuget stått högst upp på min lista men jag har slått vad med Julia att hålla mig borta från detta i minst tre veckor (med lite undantag från helg) ja hålla mig borta från allt onyttigt faktiskt. Och ja, jag har väl lyckats! Sitter med mitt fjärde äpple för dagen haha. (ska då säga att det är måndag, den första veckan)

Idag var det träna, skola, skriva inlämning, körskolan och sedan övningsköra hem som gällde.
Att inget går min väg ligger på andra plats i min lista, men att klaga över sådant känns inte aktuellt.

Det här kan varit den mest deprimerande perioden på länge, så himla mycket hemskt händer och ja det finns inte ord för hur mycket man ska uppskatta livet egentligen.


14/3 Renovering nr.1

Från äcklig, skrutt-toalett till en helt OK fräsig toalett. Det var på tiden, har nog pratats om detta Halleluja moment i cirka sju år av mitt 18 åriga liv. På tiden som sagt..











10/3





Upp
givenhet
När det gäller det mesta.

6/3 give me more



Det går inte framåt med mitt pluggande vill jag bara säga, igår somnade jag i matteböckerna och när jag vakna drog jag in till stan för att umgås lite med Kalle istället, vilket var betydligt mer underhållande.

Men nu sitter jag här igen, fattar inte hur matte kan ha blivit så svårt.. Önskar att någon bara kunde förklara allt så jag förstår men nej, mamma & pappa är inga snillen på den fronten.

Kikar lite på kläder, kliar i fingrarna.. skulle vilja klicka hem allt! Dock är det lite mysigare att gå och shoppa istället.. får försöka komma iväg någon gång i veckan.

Hoppas även på lite roliga besked i veckan och att proven går igenom.. Äsch nu ska jag plugga tills solsidan börjar. Dvs. 7 timmar, oj vad roligt!

5/3 sunshine through my window

Att vakna av att solen lyser in genom fönstret är ju oslagbart, sen såg jag lite gröna grässtrån också så det gör ju inte saken sämre. Nu hoppas jag våren är påväg, om inte går jag i ide tills den gör det.

Har precis käkat en rejäl frukost, ska bara sitta här en liten stund och sen duscha & plugga. Är väl inte dundertaggad men får inte komma efter mer!



Säm april 09, Valborg hos Martin 09

15/3 just take this and this

Efter en dag i Jönköping, hade jag otroligt mycket energi och fick för mig att börja pyssla ihop något jag vart på väg att köpa på H&M. Men det enda man behöver är ju dock tyg, tråd och ståltråd så varför?

Dock ärvde jag inte mitt tålamod och nogrannhet från mamma, så jag slarvade självklart ihop det och för att sedan vara på tok för trött att ta bilder (därav de jätteseriösa sista)









10/4 Tänk vad en fin familj kan göra mycket







Mamma & Pappas julklapp som fick sig en ram härromveckan, blev så mycket bättre! Nästa gång får det nog bli sänglampor för dessa är ju gräsliga haha :)


Nu ska jag bara köpa x antal ramar till alla mina foton med! Gäller att hitta en bra plats till dem med hihi :)

5/3 Sophie, Julia & Becca 18 år!

Bättre sent än aldrig, här kommer bilderna från när vi firade Sophie, Becca och Julia :)

















4/3 weekend

Kom precis hem från jobbet, fjärde gången gillt denna veckan och inte för att klaga men det tär på en. Först skola, sen prov och lite jobb på det. Känns rätt gott att inte planerat speciellt mycket i helgen, typ plugga arslet av mig..
Känner för att shoppa, i driver fast ändå bara småshoppa lite i ekonomins tanke. Dra till skövde, götet, jönköping, borås, trollhättan, äsch vilken shopvänlig stad som helst (dvs. inte falköping) och bara driva runt, fika och tjata skit.

Dock är det så att alla mina kompisar (läs två kompisar) är upptagna med att vara sjuka och skjuta luftgevär. Så nej jag får vad jag förtjänar en go matte B bok som sällskap.

Nu ska jag äta lite chips, kolla lite bloggar och sen kika TV. Efter det blir det min älskade säng.

3/3 lame

Stannade hemma från skolan idag, känner att jag börjar bli sjuk/är sjuk och är liite för trött för att överhuvudtaget ta in något som sägs i skolan. Så idag sov jag till 11 och ska strax ta tag i saker som att plugga svenska och körkort.

Känner i och för sig mig riktigt frisk när jag pratar med Magdalena i telefon, hon låter som en kråka stackarn. Hörde varannat ord av vad hon sa så jag skötte snacket 95% av tiden, sånt jag är bra på.

Nu ska böckerna slängas upp och sen ska jag sova så jag jobbar järnet i skolan imorgon + jobb, fjärde gången gillt denna veckan!

( Min hårddisk krånglar och jag har systemåterställt min data lite fööör mycket, så har inga program kvar dvs. inget program för min cam. Så bilder blir det inga! )

RSS 2.0