23/11 ta mig till peppekakeland




Hittat en balklänning, ju mer jag kollar på bilderna desto mer faller den på plats i mitt hjärta. Måste dock vara brun som en pepparkaka för att bära upp den, åååh alla dessa dilemman.

Får hoppas på mer färg i Alanya än jag fick i Palma Nova annars får jag leta annan färg på klänning.
Har ju nämligen bokat studentresa till turkiet, ska bli så roligt!


Nej nu ska jag ner i källaren för att kolla på mitt julpynt och boka tvättid, alltid lika trevligt i dödens källare!


22/11 Jultider


Bild från förra julen :)

Det är mer än en månad till jul, ingen snö och ändå har jag fått julkänsla. Inte fått någon de senaste åren men nu jäklar. Lyssnat på jullåtar på Spotify i ett kör och idag var jag på Pingstkyrkans Second Hand med mamma och skrapa ihop mer julpynt till min lilla lya.

En ljusstake, kruka, ljusmanschetter x9 och en duk för 50 riskdaler. Varför hänger man inte där oftare?

På fredag ska jag först julstäda och sedan julpynta, i drivor! Kanske tjuvstartar lite på torsdagen vem vet och på lördag är det jobb, söndag tänkte jag spendera med pyssel och bak med favvovännerna MEN ska stå på julmarknad istället och glöggmysa med bingolotto på kvällen istället. Åh vad jag längtar!♥

15/11 ♥



Vad skulle jag gjort utan dig min fina pärla♥

14/11 Effektivitet mina vänner



Har en miljooon grejer i veckan, kan nog ha en av de tuffaste skolveckorna i min skoltid. Nej ska inte överdriva men så mycket inlämningar hit och dit och naturprov stod inte på min önskelista. Som jag förövrigt satt och plugga till förut och däckade sittande. Bestämde mig för att jag kunde ta en powernap på 20 min i sängen för att sedan plugga och dra till gymet. Vaknar av att jag stängt av alarmet och försovit mig 40 minuter, tur att de ändrat bokningssystem på gymet annars hade jag lätt dissat passet. Fixade mig nyvaken på fem min och körde i racerfart med min nya blåa pärla, kom i tid och döda mig själv på ett pump-pass med människor 30 år äldre än mig. De med 20 kilo i vikt på skivstången medan jag hade 5, dog ändå.

Vet inte om jag ska lägga ner pluggandet när det gäller naturkunskapen och köra en typiskt mig grej, skriva lite och se vad som händer förhoppningsvis få ett poäng över G eller så lägger jag tiden på att be till någon övre makt om att få G ELLER så sätter jag mig bara och pluggar, faan.

Och min granne ger igen med högt spelande musik, konstigt att det tog så lång tid. Eller så har jag fått en ny granne isåfall säkert yngre, mycket bra då medelåldern i dessa trapphus ligger på 80 år.

10/11 2012

Har precis letat reda på en fin penna och skrivit de första bokstäverna i min nyinköpta kalender för 2012. Mest för att vi bokade en studentresa idag som jag kan skriva in i början av maj men också för känslan, känslan av att börja på något nytt.

Varje gång man börjar på en kalender, köper en ny väska, börjar en ny kurs så riktar man in sig på att det ska bli perfekt. Man ska få ett perfekt år och noga skriva ner allting, man ska hålla ordning och reda i den nya väskan och i kursen ska man sköta alla läxor och få ett bra betyg.

Men jag kommer bara börja en ny kurs en gång till för innan min nya kalender är slut är min skoltid slut och sen vet jag inte vad halva kalenderns sidor kommer att fyllas med.
Varför egentligen oroa sig? Jo för man vet ingenting, ingenting om hur det kommer bli.

Imorgon ska jag hålla ett tal i svenskan om att man ska ta en dag i taget och uppskatta det man har, inte låta skitsaker få en deprimerad och dyster.

Men först ska jag sova på saken, vänja mig vid det själv och försöka mena det jag säger för det är lätt att säga saker men i praktiken nej.

6/11 HOME

Har precis varit uppe och käkat frukost med mamma och pappa för att sedan slängt mig ner i min gamla goa säng igen! Mitt rum ser sig ganska likt ut i alla fall en vägg, resten har min bror göra om till sitt då han nu har två rum skitungen.. Men känns väldigt bra att vara hemma mysa med Casper hur mycket som helst och få framdukad frukost. Det som är nästan ännu skönare är att jag lyckats att inte festa på två helger mest på grund av att jag är sjuk men ändå jätteekonomiskt. Nu ska jag sova lite till, hämta Emil hos en kompis, äta god lunch och gå ut med vovven i skogen för att sedan dra in till stan igen och ha standardsöndag med säni! Och eftersom iphonen inte är på min sida blev det ingen bild till detta


Hejja iPhone!

Sitter på en tråkig vårdcentral i Falköping och är lyckligare än någonsin för att jag trotts allt köpte en iPhone all väntan hit och dit gör mig galen och jag vill bara härifrån så fort som möjligt med en stark jävla hostmedicin så jag kan få sova lite. Heja sjukvården men allra mest heja min iPhone!


RSS 2.0