31/1 ♥

Tjejerna på bilden kan jag säga att jag gillar mest i världen utan att ljuga (då inklusive mig som ocksåå är med) Haha nej okej tjejerna bredvid mig! Jag är nog inte världsbäst på att uppskatta dessa godingar men ett blogginlägg är väl en god bit påväg ? nej men jag vill bara säga att jag älskar mina två bästa vänner och finare vänner kan man inte få.

Att dom står ut med mig fast jag te.x ringer till Sanna för att "vi" ska prata lite och jag pratar på om mig själv i någon timme för att sedan säga att jag måste sluta, lägga på och inse att Sanna knappt fått berätta vad hon gör.. Eller att jag lipar till mig glass av Magdalena och säger att jag absolut inte vill ha pepsi så hon betalar en stor själv som jag sedan dricker halva av. Att de orkar höra mina dåliga skämt och mest av allt att jag får sova hos dem när jag behöver ( okej därför jag skriver inlägget, har ångest som fan)  men när jag skaffar min egen lya vilket får bli riktigt snart , då blir det andra bullar!

I love you guys♥

31/1 curLy



Var precis och klippte mig, känner mig lite som Peyton i One tree hill när det gäller lockarna. Men jag är mer än nöjd. Älskar känslan av nyklippt hår haha :)

Sitter i Sannas lägenhet och ska ta tag i disken. Det är så jag betalar mina kompisar för att de ska umgås med mig. Haha nej mer för att de står ut med mig och ställer upp på tok för mycket för mig! ♥

Skola strax och sen lite hål mellan skolan och jobbet!

30/1 Hey go falkoping!

Gåradagen var spontan & go, älskar sådana kvällar. Började med lite jobb till halv tio sen åkte jag direkt till Sanna som redan hade knäppt första. Så fixa jag mig lite och vi drog vidare till Amanda för lite fest. Sen blev det ställe till ställe, var nog sammanlagt på fem olika ställen och hade sjukt kul på alla!  Klockan 6 på morgonen fick vi ändå nog och jag, Sanna & Sebastian knallade hem till Sanna och dog.

Vaknade sedan klockan halv 11 och var pigga som få, så med fyra timmars sömn gick vi upp tjata lite och drog sedan till Donken för lite återställning. Där satt vi nog i 2 timmar och prata om gårdagen.. lovely


Sen skulle då jag och familjen kika änglagård (i falköping, ja jag vet det låter B) och pappa & Emil har kollat bio där och oftast varit ensamma i salongen. Men idag, då fanns det inga platser kvar.. Så vi fick fint boka biljetter till nästa söndag och jag fick övningsköra hem. Jo för det är det nya nu, kolla bio i stora staden falköping!

Nej nu ska jag sova, klippa mig, skola och jobb imorgon!


28/1 Friday

 

Varför kan man aldrig bli nöjd?

Imorgon blir det jobb & sen ska jag umgås med fina Säna, lite f e s t om jag får som jag vill


23/1 DEAL

Om jag pluggar lite samhäll får jag kolla solsidan.

(om jag inte pluggar kollar jag solsidan ändå)


JAG HATAR SAMHÄLL :(

22/1 Pizzatime!

Blev så himla sugen på att baka pizza idag, inte gjort det på evigheter. Senast var nog med Sanna & Kalle sommaren 09 vilket är på tok förlängesedan. Så nu ska jag överraska la familla med mina mästerkocks kunskaper, jadå jag kan jag med! ;)






22/11 test: hur kul kan man ha med en cam?


Köpte med skumtomtar från jobbet och försökte intala mig själv att detta skulle bli vinterns sista.


men det blev också min lunch, så de tog slut snabbt..

att man sedan ska plugga samhäll en lördags kväll suger rätt hårt


 Vad är en kväll med bästa kompisar & fest?


det har ju funkat förr..

Komsi komsi, ät upp min samhällsbok..

Han åt inte upp den och så tråkigt som jag verkar ha, har jag.. jag vill verkligen inte börja med samhällen, hatar det och allt som har med det att göra! usch :(  så sitter och tar cambilder med min hund och samhällsbok. Skrattar åt mig själv och ja.. fan vilket liv haha


22/1 lille man 4

Galet vad tiden går fort, nyss var han bebis nu är han 4 år!
Saknar honom så, får ta en tripp till götet snart och hälsa på, tala om ett och annat som
att han får stanna i denna åldern ett bra tag så jag hinner med!

Grattis lille plutt! ♥


20/1 sommar 09







Får leva på goa sommarbilder ett tag till..

Min kropp säger jag bara, jag är inte van vid att träna, verkligen inte van. Men jag ska få beachbody med mina vänner hihi. Kände mig död i början av dagen och det har inte blivit så mycket bättre än så.. ska gå och lägga mig tidigt och hoppas på en bättre morgondag. Hade vart så skönt att skriva om en toppendag men dessa dagar kommer inte förrän snön, mörkret och min träningsvärk är bort haha.


17/1 skola + jobb




Börjar tröttna på att känna mig dödssjuk varje morgon, det släpper ju efter 30 minuter och kommer när jag går och lägger mig igen. Men även denna morgon kom jag upp!

Älskar måndager numera i alla fall, får åka sena bussen, börjar företagsekonomi med bästa Jolanta och sedan lite svenska A. Slutar 11.20, lite för bra för att vara sant, jag vet..

Sen ska jag fixa lite med gym osv. och sedan kl. 15.00 blir det jobb till 21.

Blir nog en bra dag tror jag :)


16/1 Samsung s630

 
Har fått köpa min brors kamera eftersom min blev pannkaka, den är helt okej och nästintill bättre i vissa lägen! Det negativa är ju att den går på vanliga uppladdningsbara batterier, vem kom på idén?

Idag har jag fått riktigt mycket gjort (kanske för att jag låtit bli att sätta på datorn). Från att vakna och tro att denna dag var min sista i livet (så sjuk kände jag mig faktiskt) till att både ha extraknäckt lite, rensat alla mina lådor, tagit en 1 ½ timmes dusch och planerat veckan lite. Inte illa mot mina senaste lediga dagar då jag sovit bort dem i stort sett!

Om ca 10 minuter är det solsidan, vad jag har längtat! Ska rota fram lite popcorn och bänka mig!


15/1 home sweet home


mormor♥

Kom precis hem, var en liten sväng hos mormor&morfar innan och pratade lite. mysigt.

Nu väntar jag på att mamma ska göra typ thaimat, gott så in i bomben är det i alla fall! Sen blir det väl lite TV& sims 3 skulle jag tro..


Helt okej lördag med andra ord.

15/1 before you go go



Magdalena sover. Medan jag har hunnit med att vakna, gå ut på stan och fått beskedet att min kamera är pannkaka. Så sover hon fortfarande..   Kikade igenom hennes bilder lite smått och inser att hon har närmare en miljard bilder på mig som hon skulle kunna utpressa mig med, men kompisar min externa hårddisk kan kontra vill jag lova. Mohaha

13/1 big plans

Mina planer är stora mina handlingar är små..

Mina planer är at inviga mina harembyxor (som inte är harem egentligen, bara väldigt lika) men mina handlingar för att rota fram något snyggt att ha till imorgon är minimala. Hur fan kan man vara så lat som jag är nuförtiden?

Hatar vintern, hatar mörkret, hatar alla hål vi har i skolan och hatar att behöva vänta på något som jag inte vet vad det är, bara att det inte kommer..


Funderar på att sova och ta allt imorgon så som packning, målning av naglar, en dusch, lite planering. För har hört att en brud har en goding till kombo med sovmorgon och skjuts imorgon.

mitt nytt-dygnslöfte får bli att sluta klaga så förbannat och ta tag i mitt liv. Hatar folk som klagar och tycker synd om sig själva. (jag gör dem båda två)

c i a o

11/1

Jag är dödens trött och tanken på idrott gör mig illamående, jag har inte tränat på två månader om ens det.. Sen att vi börjar med det klockan åtta och går till fyra för att toppa med lite samhäll på slutet..

10/1 snooza



Imorgon börjar skolan och jag är inte taggad någonstans då jag insett att sängen är det enda ställe jag trivs på och skulle kunna tillbringa ett helt liv i.  Nej det kanske var till överdrivt men att snooza en timme är väl hur underbart som helst..

Och har ju bara 1,5 år kvar och sen ? då blir det nog sängen. Får äcklig ångest av att tänka på vad som  händer
efter.. Ändå vill jag planera.

Aja jobb 15-21, sen hem till min älskling igen!


9/1

Ge mig lite vår, lite känsla och lite frihet.

8/1 Sophie!

Grattis fina vän på din 18-årsdag!

8/1 ge mig honom..


6/1 Victoria milan




Lyssnade på reklamen på rix fm och hörde om reklamen om Victoria Milan. Kollade hemsidan
och det verkar exakt lika sjukt som det låter, vadå uppmana gifta att vara otrogna ? Nej jag är väl
inte så insatt men vart är världen påväg?

Funderar på om de som kom på grejen är lika dumma som de som går med? Kan väl lika väl
skilja sig då om de vill ha lite spänning..

Lär gå och störa mig hela dagen, åh


6/1 dagen efter utan dagen innan


Vaknade för 20 minuter sen och känner mig tröttare än någonsin. Frukosten blir lunchen som
består av lax och potatis så jag överlever nog på den fronten. Resten vet jag inte, känner mig
 bakis och ett enormt behov av att jag booorde börja träna för jävlar vad lat jag blivit.

5/1 det är ju tur att vi har varandra

Vad ska jag säga, vi drog till Borås i hopp om ett svinkul äventyrsbad men svinsnygga killar och som hade en svingod baguettbar bredvid.  ( det var så vi minns det från 2002)

Tur att jag hade Magdalena, biljettförsäljaren och kioskkillen att tänka på. Räddade min dag + ångbastun och bubbelbadet.



3/1 Kors i taket

Halleluja, kors i taket! Jag ska träna.. yoga haha. Jag, mattan och dvd:n i en timme..
Inget nyårslöfte mer en have-to-do grej.

3/1 it's alive


Min kamera lever! Igår funka den inte men idag lyser on/off knappen och man kan kolla på bilderna,
dock inte ta bilder eller trycka på några knappar. Det får bli nästa utveckling i min kameras rehab.






Lyckades få in nyårsbilderna, vilket var en ganska stor besvikelse. Typ två som inte var suddiga,
men det var en trevlig kväll i vilket fall! :)

Haha alla ser ut att ha så himla kul också 8)


2/1 sommar

Hade inte varit lite skönt med sommar, känns som jag fått ut allt av vintern nu. (jul & nyår) Så nu kan vår och sommar komma. Imorgon blir det änglagård maraton med Sanna! love it ♥

2/1 Jag börjar pensla..



Fick överdriven lust till att måla, teckna, leka. Insåg i samma veva att jag aldrig mer kommer
 ha bild som ett ämne i skolan och rotade fram alla mina mappar med gamla teckningar.

Önskar att jag hade feta utbudet med akvarell, penslar, stora ark och massa av tid & inspiration.
Men tror jag sätter mig med mitt lilla block, blyerts och skissar lite istället..

2/1 Maybe I'm a dreamer, but I still believe



S
aknar känslan av att gå upp när staden sover, när någon enstaka fågel är vaken och
man klarar backen fast man är otroligt trött. Att vakna upp på cykeln påväg till jobbet
efter att sovit bredvid den man gillade mest.

Saknar känslan av att känna en doft av något som får upp bilder, minnen och känslor.
När det är det närmaste man kan komma det som en gång var verkligheten..

Varför tog man inte vara på det då.. fångade stunden och bara gillade läget istället för
att nu, dagar, år efter förstå vad det egentligen betyder..

1/1 SONY

Sony Cybershot DSC W180--10.1MP/3x Zm/2.7"LCD - Makati


Jag hatar ju min kamera, ändå måste jag hoppas på att den funkar efter några timmar i ugnen.
Den är ju ganska smidig ändå och jag måste ta med den för att klaga på hur den tar bilder
(ansikten ser matta,rosa,gula,vita,suddiga ut) syns inte jätteväl på denna bilden men liite.

I övrigt saknar jag sötnosarna med suddiga ansikten där! ♥


1/1 Hangover



Älskade fina vän.  

Gårdagen har även denna gången tagit ut sin rätt, sov till klockan 3 och huvudet är en tickande bomb.
MEN det var det värt! Med mina lösögonfransar på sne, invalid pågrund av lösnaglarna (som jag bara var tvungen
att ha på mig) och en champange uthälld i min väska (vilket förstörde min kamera) så levde jag loppan med
finaste vännerna.

Ska se om jag får liv i kameran, den ligger i ugnen.. isåfall kommer det med bilder!


Gott nytt år!


RSS 2.0