7/11 we used to rock the show



Helgen har varit bra men har dock satt sina spår, jag är trött som få och har ont i mitt knä som jag lyckades skrapa upp (jävla kilklackar).

Imorgon är det inte skola utan praktik och jag är taggad :) Hoppas verkligen att det blir bra!  Så om en timme kommer kusin och hämtar upp mig så åker vi till henne och jag spenderar de närmaste 3 veckorna där!


när, var, hur, varför?

6/11 LOVELY

Igår blev det jobb 7-16, därefter gick jag hem till Magdalena och någonstans i bakhuvudet hade vi i sikte på att festa eller förtära alkohol.

Och så blev det, chill kväll med gott folk. Alldeles lagom :)

I alla fall så kom vi precis hem ifrån Emil nu och får väl snart börja ladda om antar jag :)

4/11 Dödens fälla



Sitter i Magdalenas källare (skyddsrum) från II-världskriget, hon har nämligen ett solarium där + gym hihi. Fast gymmet får damma vidare, vill bara få lite fläschig färg på kroppen.  

Tror faktiskt att solariet stått kvar här sedan kriget med, ser ut som en köttmaskin. Så Mägi fick testa först haha :)

Var på Ullared idag med, hittade lite smått och gott men fasen vad mycket folk, blev helt trött i huvudet så visste knappt vad jag gjorde eller gick haha.

Natten spenderas i Magdalenas lägenhet och imorgon blir det jobb :)


3/11 Onsdag

Såklart var mamma tvungen att springa in i rummet och skrika på mig att jag skulle ringa vårdcentralen. När jag sedan skiter i det ringer hon såklart själv och fixar tid! Så typiskt att sovmorgonen blir förstörd..

Planerna inför dagen är i alla fall att åka till Floby, hälsa på morfar, ta spruta och
vara med Sanna lite! Kanske lite modevisning med  Sofia också.
Nu ska jag packa lite, skriva en fet inköpslista och sen åka till farbror doktor för den sista sprutan, mohaha!

2/11 I want it all


Jobb 7-15, sen mys med Magdalena och lite Emma. Därmed är livet ganska gott, imorgon har jag packat schema. Ska helst hinna med spruta, mormor och morfar, packa för hundra år och kanske umgås lite med Sofia.

På torsdag blir det Ullared med Marit & Matilda och fredag= jobb, Busy woman, inte mig emot!

1/11 I just wanna play cool


Dagen har bestått av kusin och Borås, mycket trevligt. Blev dock inte mycket shoppat, en sminkborste och ljusstakar + vas.  Lite vuxenpoäng jag vet, men vill också ha något att pryda mitt blivande hem med!

När jag kom hem stod vårt badrum i princip klart så jag duschade för första gången i den nya duschen, vilken känsla! Fast nej inte så, men skönt att det nästan är klart. Har fler bilder "före och efter" Men ska ladda upp dem en annan dag =)


Imorgon blir det jobb! lovely :)

RSS 2.0