29/5 lille katt





Hon har ändå vart i mitt liv i 15 år, trodde aldrig att man kunde bli så ledsen för ett djur som man inte ens trodde att man gillade..
Så vila frid lille katt ♥

24/5 kärlek



Ännu en dag jag skulle pluggat åtminstone liite! jobbade och kom hem lite före tio och är inte så sugen på att plugga haha! Jag är sugen på helg, typ umgås med mina fina vänner Magdalena & sanna ta ett glas vin (för att det låter bra) se vad kvällen har att erbjuda. på söndag är min efterlängtade födelsedag, mamma har planerat smörgåstårta och lite kalas. Kan bli fint! Sen börjar en vecka med jobb 5 dagar och skola 3, men än så länge ska jag inte tänka på det!

Detta var en undanflykt för att inte behöva plugga! inte så jätteintressant MEN jag längtar till helgen och därmed natti!

23/5 (ett blogginlägg)



Jag har upptäckt min svaga sida (trodde självklart som alla ni andra tror om mig, att jag inte har någon) men jodå det kallas planering och det finns inte många som skriver så frenetiskt (perfekta ord för en perfekt människa) i sin kalender som jag. MEN jag läser aldrig i den stackars kalendern för 2011, det ser mest chickt ut att säga vänta jag ska kolla och slå upp den för att inse att man jobbar varenda gång!

För det är det enda jag läser, mina jobbtider. Saker som prov lyser inte pengar. Egentligen är det kanske inte pengarna jag är ute efter mer enkelheten med jobb, du behöver inte förbereda dig så mycket sov ordentligt ät en macka och kör. Prov, pluggapluggaplugga (händer aldrig mig, blir typ plu.....)
Okej det är pengarna också såklart! Men ni fattar (alla mina tusen miljarder bloggläsare).

Jag vill inte sluta skolan, jag tycker det är superskönt att inte ta studenten i år för jag har inte en susning om vad jag ska göra efter. Men en sak jag inte kommer sakna är prov, plugg, läxor och så vidare. Dock kommer jag sakna tryggheten, mina små gulliga lärare och vänner!

Jag har tre prov denna veckan ett var dag tis-tors. Jobbar tis-ons, enda pluggdagen idag och jaa vad ska jag säga, jag har ringt & letat runt på en speciell inflyttningspresent till Kalle, samt uppdaterat blocket x 1000 antal gånger som en pensionär. Just det ja, klockan nio är min varva nertimme med, syyynd att den är om 15 min.

Ska kika lite nu hihi!

(lägg märke till hur vitsig jag är i mina paranteser, mest för att dra ut på tiden)

Pusspuss

22/5 sssunday




Igår blev det lite back in the days då jag och Magdalena tog mopparna till martin för fifa/grill/poker/film/hänga-kväll, mysigt var det i alla fall!  När de började närma sig hemåkning insåg vi att vi aldrig skulle våga åka hem i mörkret så det vart jag & Magdalena på soffan.

Trots att vi inte drack igår känner jag mig bakis, rensade kylskåpet på mat förut och åt för kung och fosterland. Är trött och inte motiverad till att göra något som har någon större betydelse.

Men har prov i arbetsmiljö&säkerhet, företagsekonomi B och Inköp & Varuhantering nästa vecka, så är väl bara att sätta igång!t


Kan ju glädjas över att om en vecka är jag 18 och min vita månad är över! Catchiiiing!

21/5 Mina nuvarande fredagar




Om man inte festar får man hitta på andra grejer som att åka och kolla på när kalle fiskar eller möblera om och packa inför flytt! Vet inte vad som är bäst men detta börjar ta på mitt tålamod, jag saknar fartfyllda fredagar hihi.

Packade om lådorna, påsarna och allt vad det är igår, städa och möblerade om mitt rum, känns som jag har grejer för 10 pers ändå har jag en hel lista på grejer jag behöver. Lär få leva på 2 kvadratmeter typ, rooligt!

Ikväll blir det lite i alla fall lite mys med folk hos martin, kan bli något :)

20/5 Ett sista blogginlägg



Alla vet ju att världen går under imorgon, det står ju i bibeln & Harold Camping har sagt det! Han sa det 1994 med... han är 89 år och behöver inte ha någon vidare döds-ångest!

Men ifall om det nu är såhär då så kommer jag tillbringa mina sista timmar på ICA kvantum PA:s för att sedan åka till Martin för att umgås lite tror jag.

Lite grejer jag vill säga innan.
Jag vill ha en Ted Gärdestad låt på min begravning, valfri! Alltid haft en crush på honom. Dock kommer det antagligen inte bli någon begravning för det kommer inte finnas någon som kan begrava mig.

Jag skulle bli jävligt sur på Gud när han låter mig missa min 18-årsdag med 8 dagar. Dock behöver jag inte plugga till mina 3 prov nästa vecka det är ju bra!

Jag vill också säga att jag älskar min familj, vänner och alla andra. Ni vet vilka ni är!

Och om någon skulle överleva detta, låt det inte vara mig, skulle inte klara av att leva ensam. Eller jo kanske jag skulle ju lätt vara bäst på allt om jag var själv. Låt en snygg, händig man också överleva så kan vi bygga upp något fint tillsammans.

Men jag hoppas Gud har ändrat sig tills dess för jag vill verkligen fixa min lägenhet, fylla 18, ta körkort, få lite sommar, lite kärlek  och ett liv tills jag är lika gammal som Harold Camping! Och jag vill se vad Harold har att säga till hans försvar på söndag.

Eller jag vill och kommer se vad Harold har att säga till sitt försvar på söndag.


19/5 ödet

När jag skulle fråga Emil sov han, så kände att det var tecken nog för att jag skulle sova. Väldigt skönt! Dock lär jag inte sova nu.. Har börjat packa ner lite saker jag inte använder, så som en miljard locktänger & sånt där. Drog upp en efter en och bara just det den här och den och den oj, den har jag saknat! Fast har jag det? De har lixom blivit dammiga? Så fick sitta och välja med omsorg likt  som ett barn väljer ut sina leksaker. '

På tal om tecken, ödet och grejer.. har blivit besatt. Får för mig saker som att om klockan är ett jämnt tal när jag kollar så går det bra på provet, eller om jag hinner till ett ställe på ett visst antal steg så kommer något bra att hända. Om en bild med en viss person kommer upp först på bildspelet på skrivbordet när jag startar datorn kommer något bra/dåligt hända med honom/henne.

Haha jösses

19/5 tough choice

Står inför ett stort val, ska jag sova i min mysiga säng hela kvällen ELLER packa ner mina vinterkläder i lådor, plugga och lixom ta tag i livet lite som en riktig man?

Det sista är ju något jag måste göra, det första skulle vara sååå skönt. Får kör det klassiska, fråga Emil T eller S. (Ta tag i livet/sova). Så är det lixom ödet som med allt annat, smart va?  JAG VET

Sen är det ju bara 10 dagar tills jag fyller 18, bäst att vila upp sig innan man blir gammal & grå..

love

18/5 julkabaré 2008

Var nyss och kollade på Emils kabaré, jättebra dock var Emil scenarbetare.. blir så avundsjuk, vill göra allt vi gjorde i slutet mot nian igen!

Kommer knappt ihåg något från vår kabaré, folk skrattade åt den i alla fall. Jag var bimbo, doktor Flour och en dvärg om jag inte minns fel.. ser fram emot att se inspelningen nu efter 2,5 år! Fan vad tiden går fort..









15/5 were we're gonna be when we turn 25?



Igår kolla jag en minut på eurovision, sen gick jag och la mig, spännande. Vaknade en halvtimme sent imorses, fixa mig snabbt och övningskörde iväg till skövde med Emil & pappa. Där blev det kostymköp till Emil och pizza sen köra hem igen och nu så borde jag verkligen läsa på matte B, fy fan! :(

Saknar ändå känslan lite av att sluta nian, köpa alla kläder. Åka på klassresa, avslutningsmiddag, sjunga lite sånger.. ja det var tider det!

14/5 Harmoni




Idag blev det att stiga upp tidigt, jobba till klockan 15. Sen kolla på fina Matildas dansuppvisning. Bleev nästan lite sugen igen när jag såg alla bra dansare, ser så himla kul ut!

Kom hem vid sju, åt lite och frågade mamma om hon kunde färga mitt hår och hon börjar njaa kan vi inte ta det imorgon annars ? Var av jag bryter ihop, lipar som en unge och kommer på alla möjliga orsaker till att gråta. Att jag inte alls vill flytta, att jag inte alls vet vad jag vill göra i livet, att jag har ett äckligt matteprov på tisdag och ett ännu äckligare körkort som kommer tas när jag är 85.

Men sen ringde jag magdalena, allt blev fint igen och nu tänker jag på hur löjlig jag var för en timme sedan. Men det är så skönt att gråta, allt försvinner lixom samtidigt med tårarna. lite för djupt nu känner jag.


Man ska skratta sig lycklig för det man har, vänner, familj & allt där omkring. Ta en dag i taget och finna harmoni medans.

Nej nu är det slut deepat, ska kolla eurovision.

P.S. Sitter med hårfärg i håret, måste vara det som gjorde det. Ska bli mörkbrun var det tänkt ;)

8/5 goooodie

I söndags var det åtminstone massa sol! Vet inte riktigt vart den är nu. Men jag & Magdalena cyklade ut till min mormor&morfars hus där de inte bor längre. Åt,fika,solade och när vi tröttnade på det så försökte vi ta lite hoppbilder... värdelöst haha.








8/5 take my bike

Igår fick jag rycket och åkte ut med min moppe för första gången i år. Förstod lixom inte varför jag håller på att ta B-körkort, för hur kul är det inte att åka moped lixom?  Sen efter jag varit med Magdalena och skulle åka hem insåg jag att det går på tok för sakta och är svinkallt. Skönt att inte pluggat i onödan haha


Idag ska jag och Mägi ta nästa steg, cykeln.. Ta en tripp och köra picknick, Om jag känner oss rätt så blir nog inte trippen så jättelång men det är alltid något!




7/5 Lördag

Igår var det bio med Kalle, Fast and furious 5. Svinbra! Och idag åkte jag med Marit till Skövde, letade lite bikini men självklart finns det inte i rätt färg och om det inte rätt storlek eller tvärtom.

Köpte ett par bikinitrosor i alla fall eftersom jag slarvat bort mina andra, eller ja jag ser dem inte på mitt översta lager kläder i rummet.

Sen fick jag två jättefina handdukar från Lagerhaus av Marit också, väldigt snällt :)




Får vänta med shopping till Stockholm på tisdag med, då ska jag banne mig hitta bikinin nedanför i min storlek i alla fall någon av dem! Och om inte blir det beställning.




1/5 Hey what are you looking for

Kom på att jag hade en blogg. Grejen är att jag inte skrivit på 2 veckor och innan dess vart det ju inte så mycket heller. Så då tänkte jag att om något år när jag läser april så kommer jag undra vad jag gjorde under denna perioden och tro att jag var inne i en deep svacka typ.

Därför kommer detta inlägg i förebyggande syfte. Jag mår bra, jag ska inte dricka på en månad (tills jag blir 18), jag har jobbat en del, har gått i skolan en del, firat påsk en del, firat valborg en del.

Sen kommer jag inte ihåg mer! Därför är det så kul att skriva en blogg och kunna gå tillbaka för att bli glad på nytt åt saker som har hänt.

Imorgon har jag bara två lektioner, sen ska jag vara effektivast i stan och gå till banken med mamma, träna, köra och plugga till allt möjligt! Med en sovmorgon på detta såå lär jag vara hyffsat nöjd efter dagen.

Idag har jag blivit meddragen på demonstration med, mycket intressant. Dock var jag på tok för trött efter att sovit max 3 timmar, sked med 4 till i Maggans bäddsoffa.

Äsch nu ska jag sova, drömma fint och sådära.

ge & ta, Ge Och Ta

RSS 2.0