5/10 100 grader i skuggan

Livet är allt bra, för ikväll har jag fått Donken / Fet_tjej_93   nej men det är något man saknar med sommaren som är så långt borta nu för tiden, donkenrundorna, de sena kvällarna, lite värme och balkonghäng. Inget man uppskattar då för det är inte 100 grader i skuggan, balkongen har inte lika mycket sol som den borde, donkenrundorna var inte så speciella och de sena kvällarna var endast till klockan 11 för att det var jobb dagen därpå, jobbet som man i övrigt tillbringade all sin tid på, eller?

Men det är klart att man inte uppskattar det då när man borde, utan kommer på nu några månader senare att jo det var en ganska mysig sommar, svenska ordet lagom. Lagom sommar..

Men nu är det höst och jag gillar det med, hösten kom på en vecka, veckan jag tillbringade på Mallis. Det positiva med höst är att det luktar gott & att man får använda stickade tröjor. Inte att det regnar, blåser och blir kallare för var dag som går..

På fredag drar jag och min pärla Magdalena till huvudstaden, kommer bli grymt som med allt annat jag gör med den tjejen. Äsch och ikväll fick jag äta donken med henne, livet är allt bra!

RSS 2.0