13/4 MEN FY FAN VAD GÖTT!!



Äntligen är det klart! Eller ja på väldigt god väg! 1:a Juni flyttar jag och nu skulle det vara ballt att säga till andra sidan jordklotet men jag ska bara till sketna Falköping, till min egna lägenhet hihi, ett halvårs väntan men nu är papprena påskrivna!  :D :D

Och inte nog med det idag får jag vara med min goding som jag saknat sååå, nu blir det en fika på det!

10/4 bättre dagar finns

Idag känner jag mig som ett "utsketet äpplamos" citerat min far. Trott att jag skulle bli sjuk i säkert en månad nu och nu äntligen om man kan säga så, hoppas att det går över sen. Dock får jag på höjden vara sjuk tills imorgon om ens då för denna veckan börjar övningsföretagen och jag ska jobba fyra dagar.

Så denna fina dag ska jag ligga i min säng, kolla serier, kolla lite i min körkortsbok och ännu mindre på min samhällsuppgift FAN VAD JAG HATAR SAMHÄLL!! :(


9/4 Party!



Gårdagen var väldigt rolig, började förfesta lite hemma hos Sanna med tjejerna på bilden och drog sedan vidare till Dagnys för att dansa och kolla på DJ Mangoo (inte speciellt speciellt) Idag har det varit mindre roligt, ingen baksmälla men ont i halsen så in i! Chansar på lite feber med, mysig lördagskväll.. ska sova direkt när jag kommer hem det vill säga om en timme!

Tack alla fina för gårdagen! ♥

4/4 gliider..



Finare vänner får man leta efter ♥

Idag är en sådan där jättebra, turdag försöker njuta av den eftersom imorgon kommer säkert en jättedålig dag (brukar vara varannan!) Vart på körskolan x2, skolan och tränat så fått mycket gjort med! Det gillar vi :)

3/4

Hittat lite smått och gott bland annat 3 tröjor, 2 par byxor, 1 par träningsbyxor och presenter till Matilda. Det var i och för sig allt! Man blir helt slut av shopping i övrigt, så nu.. sänga!

3/4 SKÖVDE



Nu: Skövde med Sanna hihi ♥

2/4 bed-time



Idag har jag i stort sett inte gjort någonting. Vaknat ätit kombinerad frukost/lunch/middag, ute och gått med hunden, tränat på bokföring men kände ganska snart att det känns roligare att plugga till ett körkort. Sen sett 4 avsnitt av OTH, tror jag tar ett femte innan sovdags!

Inte varje helg man pluggar, ska nog bli min första och sista. Hålla det till veckorna istället för usch vad tråkigt detta var..

2/4 Shopping-time


Blir hemma dag, ska gå utanför dörren en gång hade jag tänkt och det blir med Casper. Imorgon blir det Skövde med Säna, måste bland annat hitta present till Matilda och bikini + 100 saker till. Kommer komma hem med en sak och resten lär vara saker jag inte planerat!

Nu ska jag fortsätta med företagsekonomin och snart gå över till Matten. Älskar att plugga på helgen!

2/4 This is for me

Nu är det ungefär ett år sedan jag började blogga, eller i alla fall på denna bloggen har väl haft minst 5 stycken innan denna haha!

Detta är nog den blogg som jag har hållt kvar vid längst med, trots att jag inte skrev mycket under sommaren/praktiken i brist av tid..  I vilket fall som helst så är det så jävla roligt att gå tillbaka och se vad man gjort, kolla bilder osv. För även om man tror att man ska minnas allt det roliga man gör så har man glömt av hälften när man kollar tillbaka. 

Förra första april så opererade jag handen, behöver inte kolla i bloggen för att minnas eftersom det feta,fula ärret påminner mig varje dag.  Det var typ påsk vid den här tiden med.. nu är det ju nästan en månad kvar!

Nej nu ska jag plugga lite företagsekonomi B, det gillar vi!

 


Mest för att bilden är så söt! Från i vintras när vi firade Jessica :)


1/4 hello world



Sitter i sängen med min kära dator, haft lite fredagsmys med familjen och pluggat lite denna fredags  eftermiddag/kväll. Och jag måste säga att jag verkligen älskar grejen med att ta det lugnt, i och för sig gör jag det 99% utav min vakna tid och 100 % av resterande.

Dagen har varit väldigt blandad, vaknade & kände mig sjuk.. deppig med för grejer igår och en 40 minuter försent. Missade bussen till skolan för första gången på 12 år, hade tänkt att hålla 0:an men det gick ju inte!
Julia drog visst till Spanien utan förvarning och jag blev inte alls avundsjuk eller bitter över livet.
Men så fick jag hänga lite med mina godingar Jessica, Becca & Sophie (Julia om du läser, så är du också min goding faaast du är väldigt långt borta!)  och min dag blev snäppet bättre.

Känns som jag går i en dimma och inte vet vart jag ska eller vart jag ska börja. Så jäkla trött på att inget går min väg. Typ det jag lagt energi på det senaste halvåret, att gå och deppa över saker som jag inte ens kan styra över!
Tror att det löser sig inom snar (snar?!) framtid i alla fall och imorgon ska jag sluta med detta! Yeah!

Imorgon blir det plugg av alla dess slag med, ska ta tag i det där med skolan och försöka jobba upp mig lite igen.
Kanske blir lite dejt med Mägi med, får se, får se.

Nu ska jag i alla fall kolla ett avsnitt av OTH i min pyjamas och nybäddade säng. För hur go är inte den känslan?



RSS 2.0