29/9 hej då sommar!

Studiedagen spenderas med att rensa bort alla förbannade sommarkläder som har haft tur om de fått komma ur garderoben en gång i sommar! Mamma var här och hjälpte mig tvätta upp efter resan igår så nu hänger det tvätt precis överallt som också ska packas ner, tänkte skriva en hotbrev till mig själv att om att jag ska rensa minst hälften och skänka bort nästa sommar annars blir det inga nya kläder.

Jobbar kvällen, lite mer än två veckor sen jag jobbade nu så ska bli riktigt roligt. Måste därmed köra en deadline på mitt röj i lägenheten. Tight


Fina mamma & pappa i Mallorca ♥

16/9 Mallis



Imorgon drar jag,la familia plus två av mami & papis vänner till Palma Nova. För första gången i mitt liv ska jag sitta på ett stort flyg, besöka landvetter, besöka en annat land som är varmare än Norge, Danmark & Finland tillsammans. För första gången på länge ska jag vara ledig från skola och jobb en lite längre tid och förhoppningsvis kommer jag få en bikinirand som inte Sverige hade att erbjuda i somras.

Tro fasen att jag som har gått och vart gladare än ett barn på julafton för att jag inte blivit sjuk, vaknar idag och känner att världen går under i mitt huvud som jag tror är fullt med snor. Men vad tusan jag har vart lite lipig idag men imorgon blir det inget med det!

Just nu sitter jag och myser med vovven, han har börjat gilla mig igen. Han hade någon kris när jag flyttade hemifrån (finns ingen annan anledning) och var lite bitter men nu har vi myst massor så jag tänkte att när jag åker hem till mig i Falköping på nästa lördag eller söndag så packar jag ner honom med, yes I do.

Nu ska jag sova så att jag kanske vaknar lite piggare imorgon, då blir det äventyr!

13/9 ey,kompis vi skippar blåsten va?



Om jag vaknar med ett fönster liggandes bredvid mig imorgon blir jag inte förvånad, det blåser tokmycket ute och mina fönster är från tidigt 1200-tal kan man tro. Förra natten sov jag inte alls mycket så har vart död hela dagen, inte kul alls.

Imorgon har vi projekt-dag så ska jobba massor med UF och hoppas på att vi hinner med allting så vi underlättar för Sophie och Jessica som är kvar i skolan nästa vecka då vi andra drar utomlands.

Efter skolan blir det packning och sedan ska jag ha idol-mys med mina två absolut finaste favvotjejer, åh vad jag gillar dem! ♥

fasen vill inte sova själv! om man ändå hade en stor och stark man att sova med alternativt en stor hund eller både och. Eller åtminstone en liten levande varelse (bananflugor räknas inte), något som inte fäller hår heller. Komsi komsi!

12/9 Äsch vad bra!


Hade som vanligt hur trevligt som helst med mina tjejer och jag åt som vanligt alldeless för mycket! Åt massa grönsaker med dip, frukt, kex och ost för att sedan avsluta med marrängswiss kan inte bli bättre!

Imorgon är det skrotdag i skolan, sen ska jag tillbringa några timmar på jobbet för sista gången på ungefär två veckor. För på lördag drar jag till Palma Nova, åker utomlands för första gången i mitt liv och gud vad jag längtar. Att inte behöva tänka på skola, jobb utan bara chilla i en hel vecka med sol, värme och familjen! Äsch vad bra man kan ha det ibland ♥

12/9 Kick-off!



Skolan är igång igen och därmed startar UF för mig och mina fina vänner och jag har utsetts till VD då. Och som VD måste man ta sitt ansvar, så idag ska jag ha kick-off med mina godingar på bilden + Sophie såklart! Så om en stund kommer Becca och vi åker för att handla lite godsaker, sen ska vi mysa och snacka skit, det vi är bäst på det vill säga! ♥

31/8

Grejen med att flytta hemifrån borde vara grymt skönt och det är det speciellt efter att ha bott på ett så ociviliserat ställe som jag bodde på (vid tanken älskar jag ändå stället jag växte upp på), jag kan hänga med vem jag vill när jag vill, ta mig till jobb och skola på min blåa cykel, jag kan köpa hem vilken mat jag vill, lägga mig när jag vill, städa/stöka ner hur mycket jag vill, inreda hur mycket jag vill, ha fest när jag vill. Allt hänger på mig, mig, mig mig.

Så tänker jag på mitt rum hemma i huset hos mamma & pappa, får en klump i halsen för där kommer jag antagligen aldrig mer bo, där som jag sovit nästan varje natt i 18 år. Alltid med mamma och pappa i rummet intill, lillebror bara lite längre bort.

Jag älskar min lägenhet, den är perfekt. Lagom stor, hyffsat fräsch och ja den är min men mitt huvud och min känsla säger att detta bara är på lån. Jag skulle bara bo här över sommaren sen skulle jag flytta hem igen och allt skulle bli som vanligt. Istället kommer min bror ta över mitt rum, jag ska bo på mina 36 kvm tills jag slutar gymnasiet åtminstone.

Man känner sig jävligt ensam, det suger. Jag älskar när någon sover här speciellt om det är någon av min nära som sanna, magdalena eller emil som man kan vara med utan att egentligen behöva bry sig om vad man gör, hur man gör det eller varför.

I natt sover det ingen här, jag har än en gång fått tanken att det är någon under min säng, jag kan inte sova trots att jag är övertrött och gråter ännu en gång över ett överdrivet problem.

Men allt skulle vara löst om mamma & pappa sov i rummet bredvid, allt blir så mycket bättre då.

Imorgon kommer i alla fall mamma en sväng innan hon ska till jobbet för att hälsa på och jag har sovmorgon till tolv, kan nog behövas!

RSS 2.0