16/9 Mallis



Imorgon drar jag,la familia plus två av mami & papis vänner till Palma Nova. För första gången i mitt liv ska jag sitta på ett stort flyg, besöka landvetter, besöka en annat land som är varmare än Norge, Danmark & Finland tillsammans. För första gången på länge ska jag vara ledig från skola och jobb en lite längre tid och förhoppningsvis kommer jag få en bikinirand som inte Sverige hade att erbjuda i somras.

Tro fasen att jag som har gått och vart gladare än ett barn på julafton för att jag inte blivit sjuk, vaknar idag och känner att världen går under i mitt huvud som jag tror är fullt med snor. Men vad tusan jag har vart lite lipig idag men imorgon blir det inget med det!

Just nu sitter jag och myser med vovven, han har börjat gilla mig igen. Han hade någon kris när jag flyttade hemifrån (finns ingen annan anledning) och var lite bitter men nu har vi myst massor så jag tänkte att när jag åker hem till mig i Falköping på nästa lördag eller söndag så packar jag ner honom med, yes I do.

Nu ska jag sova så att jag kanske vaknar lite piggare imorgon, då blir det äventyr!

Kommentarer
Postat av: Adara Magazine - din bloggtidning på nätet!

Hej! Jag har lagt upp en ny tävling där du kan vinna konsertbiljetter till Britney Spears samt hennes nya parfym. Var gärna med! :D



http://adaras.se/2011/september/vinn-biljetter-till-britney-spears-konsert-oc.html#comment



Var gärna med och tävla om en chilladress:

http://adaras.se/2011/september/vinn-en-chilladress.html#comment

och en valfri vara från uffessakerochting:

http://adaras.se/2011/september/vinn-en-valfri-vara-fran-uffessakerochting.html#comment



Hoppas du vill vara med! :)

Kram! <3

2011-09-26 @ 18:31:25
URL: http://adaras.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0