14/11 Effektivitet mina vänner



Har en miljooon grejer i veckan, kan nog ha en av de tuffaste skolveckorna i min skoltid. Nej ska inte överdriva men så mycket inlämningar hit och dit och naturprov stod inte på min önskelista. Som jag förövrigt satt och plugga till förut och däckade sittande. Bestämde mig för att jag kunde ta en powernap på 20 min i sängen för att sedan plugga och dra till gymet. Vaknar av att jag stängt av alarmet och försovit mig 40 minuter, tur att de ändrat bokningssystem på gymet annars hade jag lätt dissat passet. Fixade mig nyvaken på fem min och körde i racerfart med min nya blåa pärla, kom i tid och döda mig själv på ett pump-pass med människor 30 år äldre än mig. De med 20 kilo i vikt på skivstången medan jag hade 5, dog ändå.

Vet inte om jag ska lägga ner pluggandet när det gäller naturkunskapen och köra en typiskt mig grej, skriva lite och se vad som händer förhoppningsvis få ett poäng över G eller så lägger jag tiden på att be till någon övre makt om att få G ELLER så sätter jag mig bara och pluggar, faan.

Och min granne ger igen med högt spelande musik, konstigt att det tog så lång tid. Eller så har jag fått en ny granne isåfall säkert yngre, mycket bra då medelåldern i dessa trapphus ligger på 80 år.

Kommentarer
Postat av: Magdalena

Du äger woopwoop

2011-11-15 @ 19:26:33
URL: http://muggi.blogg.se/
Postat av: Felicia

Nu är det en tävling igång i bloggen igen!

Delta vetja! :)



http://fotokobran.se/2011/november/tavling.html#comment



kram http://fotokobran.se!! :)

2011-11-15 @ 22:25:16
URL: http://Fotokobran.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0